Online Informatiemarkt

6 februari 2021

Wat leuk dat je onze online informatiemarkt komt bezoeken.

Let op! Om de webinars en Q&A sessies te kunnen openen heb je een Firefox of Chrome browser nodig.

Je kunt hier terecht voor

StandWat kun je er doen?

Studiekeuze-adviseurs

10.00-14.00

Onze studiekeuzeadviseurs zitten klaar om jou te helpen met al jouw vragen over het maken van een studiekeuze. Weet je nog helemaal niet wat je wilt studeren? Twijfel je tussen 2 opleidingen? Breng ze een bezoekje en stel jouw vraag.

Student Services

10.00-14.00

Hoeveel kost het om een opleiding aan de Haagse Hogeschool te volgen? En hoe schrijf ik me in? De medewerkers van de Centrale Studenten Inschrijving kunnen je antwoord geven op al jouw vragen over inschrijven, aanmelden, toelating en collegegeld. Daarnaast zijn ook de collega's van het International Office aanwezig voor al jouw vragen over internationale zaken.

Studenten-decanen

10.00-14.00

Onze decanen kunnen je alles vertellen over studeren met een functiebeperking, topsport of helpen met geschikte oplossingen voor jouw persoonlijke omstandigheden.

HHs Café

12.00-14.30

Meet & Greet met de studenten van De Haagse Hogeschool! In dit online café zitten een aantal studenten klaar om kennis te maken met jou. Wil je weten hoe het echt is om te studeren aan de Haagse? Vraag het de studenten!

Studentenleven & Studentensport

10.00-14.00

Wist je dat er tal van studentenverenigingen zijn bij de Haagse Hogeschool? En dat er van alles te beleven valt als je graag sport? Ontdek hier alles wat het Haagse studentenleven te bieden heeft.

OpleidingTijdstip 1Tijdstip 2Tijdstip 3Tijdstip 4
Schakeljaar -