Online Informatiemarkt

11 mei 2021

Wat leuk dat je onze online informatiemarkt komt bezoeken.

Let op! Om de webinars en Q&A sessies te kunnen openen heb je een Firefox of Chrome browser nodig.

Je kunt hier tussen 18.00 en 20.00 terecht voor

StandWat kun je er doen?

Chat met de Studiekeuze-adviseurs

Onze studiekeuzeadviseurs zitten klaar om jou te helpen met al jouw vragen over het maken van een studiekeuze. Weet je nog helemaal niet wat je wilt studeren? Twijfel je tussen 2 opleidingen? Breng ze hier een bezoekje en stel jouw vraag via de chat.

Chat met de Studenten-decanen

Onze decanen kunnen je alles vertellen over studeren met een functiebeperking, topsport of helpen met geschikte oplossingen voor jouw persoonlijke omstandigheden. Je vindt de decanen hier en je kunt via de chat jouw vragen stellen.

HHs Café

vanaf 18.00 uur

Meet & Greet met de studenten van De Haagse Hogeschool! In dit online café zitten een aantal studenten klaar om kennis te maken met jou. Wil je weten hoe het echt is om te studeren aan de Haagse? Vraag het de studenten! Je kunt ze hier vinden tussen 18.00 en 20.00 uur.

OpleidingTijdstip 1Tijdstip 2Tijdstip 3Tijdstip 4
Schakeljaar