Open Dag

Open dag

Wil je ontdekken of De Haagse het heeft voor jou? Kom dan naar onze Open Dag op een van onze vestigingen in Den Haag, Sportcampus Zuiderpark, Delft en Zoetermeer.
We organiseren dit studiejaar 3 Open Dagen op locatie:

• Zaterdag 5 november 2022 van 10.00 tot 14.00 uur
  • Zaterdag 4 februari 2023 van 10.00 tot 14.00 uur
  • Vrijdag 31 maart 2023 van 16.00 tot 20.00 uur

Aanmelden voor de Open Dag

Binnenkort kun je je weer aanmelden voor onze volgende Open Dag van 5 november. Wil je weten wanneer? Laat dan via de button hieronder je naam en e-mailadres achter. Dan krijg je van ons een berichtje zodra er meer informatie beschikbaar is en je je aan kunt melden. Je ontvangt ook een melding wanneer de aanmeldingen voor het Proefstuderen en de Meeloopdagen opengaan.

Houd me op de hoogte

Hulp van een studiekeuzeadviseur

Heb je nog geen idee welke studie je moet kiezen of twijfel je nog? Schakel dan de hulp in van een studiekeuzeadviseur. Ook dit is vrijblijvend en brengt geen kosten met zich mee. Je kunt je vraag mailen of WhatsAppen.

Online studie kiezen

Ook online kan je op verschillende manieren een goede indruk krijgen van onze hogeschool. Bijvoorbeeld:

Online oudersessie

De ouder of verzorger speelt vaak een belangrijke rol in het studiekeuzeproces. Zeker als de studiekiezer nog geen idee heeft welke opleiding het best passend is. Daarom bieden de studiekeuzeadviseurs van De Haagse Hogeschool enkele keren per jaar een online oudersessie aan waarin zij tips geven hoe ouders kunnen ondersteunen bij het studiekeuzeproces. De eerste online oudersessie is op dinsdag 1 november van 18:30-19:30 uur. Binnenkort kun jij je hiervoor aanmelden. Meer informatie voor ouders is alvast te vinden op onze website.

Voorlichtingsavond voor professionals

Ben je geïnteresseerd in een van onze opleidingen voor professionals? Bijvoorbeeld een deeltijd, post-hbo of Masterstudie? Bezoek dan een van onze voorlichtingsavonden naast of in plaats van de Open Dag.

Heb je nog vragen?