Open Dag

Open dag

Heeft De Haagse het ook voor jou? Een Open Dag bezoeken is dé manier om dat te ontdekken. Tijdens onze volgende Open Dag op zaterdag 5 november staan onze docenten en studenten van alle voltijd en duale opleidingen weer klaar om je vragen te beantwoorden. Ook kan je onze gebouwen ontdekken, presentaties bijwonen en keuzeadvies krijgen.  

Werk je al en overweeg je een deeltijdopleiding? Meld je dan aan voor de voorlichtingsavond op woensdag 16 november via de voorlichtingspagina voor professionals.  

 

Meld je aan voor de Open Dag Zaterdag 5 november

Bezoek onze Open Dag op 5 november 

 • Datum? Onze eerstvolgende Open Dag vindt plaats op zaterdag 5 november. 
 • Tijdstip? Al onze vestigingen zijn open tussen 10.00 – 14.00 uur. 
 • Locatie? Onze opleidingen bevinden zich in 4 verschillende gebouwen. De hoofdvestiging en onze Sportcampus zijn in Den Haag, er is een vestiging in Delft en één in Zoetermeer. Check voor je komt waar de meeste opleidingen die jouw interesse hebben worden gegeven en de bijbehorende adresgegevens. 
 • Programma? In de programmaboekjes kan je zien wat er tijdens de Open Dag te beleven valt en op welke locatie je moet zijn voor welke opleiding. Bekijk binnenkort de programma's van de hoofdlocatie in Den Haag, Delft, Zoetermeer en de Sportcampus Zuiderpark. In Zoetermeer wordt het programma ter plekke aangekondigd.
 • COVID-19-maatregelen? Tijdens de Open Dag is het dragen van een mondkapje niet verplicht, maar mag dat uiteraard wel. We vragen je om niet naar de Open Dag te komen als je symptomen vertoont. Bekijk de laatste updates rondom Covid-19. 
 • Kan je niet op zaterdag 5 november? Geen probleem! Je kunt ook langskomen op onze volgende Open Dag op 4 februari of 31 maart 2023. Ook kan je je via video’s en tours vast in onze opleidingen en hogeschool verdiepen. 

Wat heeft de Open Dag op 5 november mij te bieden?

 Kom sfeer proeven

 • Heb je nog geen idee welke studie je leuk vindt? Doorloop ons Inspiratiepad in onze Innovation Playground op de begane grond. De studiekeuzeadviseurs helpen je daarbij.
 • Weet je al welke richting je op wil? Check dan de presentaties van de opleidingen in het programma. Doorlopend zijn docenten en studenten aanwezig die graag met je in gesprek gaan. 
 • Wil je het gebouw leren kennen? Volg een rondleiding met een student. 
 • Verder te vinden op de hoofdvestiging: de balie Centrale Studenten Inschrijving, decanen, internationale balie, informatie over studentenleven en sportfaciliteiten. In een aparte presentatie vertellen studenten over hun ervaringen over studeren aan De Haagse Hogeschool.  (Binnenkort volgt hier meer informatie over).

Wat heb ik nodig voor een bezoek aan de Open Dag?

Online oudervoorlichting

Een ouder of verzorger speelt vaak een belangrijke rol in het studiekeuzeproces. Zeker als de studiekiezer nog geen idee heeft welke opleiding het best passend is. Daarom bieden de studiekeuzeadviseurs van De Haagse Hogeschool enkele keren per jaar een online oudersessie aan waarin zij tips geven hoe ouders kunnen ondersteunen bij het studiekeuzeproces. De eerste online oudersessie is op dinsdag 1 november van 18:30-19:30 uur. Meld je aan

Contact

Heb je nog vragen?

 • … Over de Open Dag. Neem contact met ons op via opendag@hhs.nl.
 • … Aan een opleiding. Neem contact op met de opleidingen.
 • … Of check of de opleiding van jouw voorkeur in de week na de Open Dag via het eigen socialmedia-account een online Q&A-sessie aanbiedt. Bijvoorbeeld via een live-sessie op Instagram. 

 

Naast een bezoekje aan de Open Dag kan je de opleidingen ook beter leren kennen door een dagje mee te lopen of te komen proefstuderen. 

 

Disclaimer: Indien de Open Dag door omstandigheden niet op locatie door kan gaan, biedt De Haagse een alternatief online programma.