Proefstuderen bij Bestuurskunde/
Overheidsmanagement

Welkom!

Welkom op de proefstudeerpagina van de opleiding Bestuurskunde/Overheidsmanagement. Hier vind je de informatie die je nodig hebt om jouw proefstudeerdag tot een succes te maken.

• Wat: Proefstuderen
  • Waar: Den Haag, Johanna Westerdijkplein 75
  • Wanneer: Vrijdag 10 maart
  • Contactpersoon: Sander Pulles
  • Lunch: deze wordt verzorgd door De HHs

Programma

De studie Bestuurskunde/Overheidsmanagement stelt meerdere vakgebieden centraal. Denk aan politicologie, organisatiekunde, recht, sociologie en bestuurskunde. Tijdens het proefstuderen volg je colleges over verschillende onderwerpen. Ook werk je aan een opdracht. Tijdens de lunch kun je studenten leren kennen die nu al aan de opleiding studeren. Met deze studenten en de aanwezige docenten kun je in gesprek gaan en bijvoorbeeld vragen stellen die je nog hebt. De dag begint om 09.00 uur en eindigt omstreeks 14.00 uur.

Tot ziens op vrijdag 10 maart!

Mocht je vragen hebben of kun je onverwachts niet komen proefstuderen, mail dan naar proefstuderen@hhs.nl