Studiekeuzeworkshops

Meet and Match

Wat te doen als je nog geen idee hebt wat je wilt gaan studeren of als je twijfelt tussen twee of meerdere opleidingen? Het Study & Career Centre van De Haagse Hogeschool biedt verschillende workshops aan om je te helpen bij het kiezen van een passende opleiding. Lees de beschrijvingen en kies de workshop die het beste past bij jouw situatie en studiekeuzevraag.

Studiekeuzeworkshop 1 Help... ik weet niet wat ik wil!

Waar begin je als je niet weet welke opleiding die bij je past? Bij jezelf! Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Dit zijn drie belangrijke vragen waarbij we stilstaan in een groep van maximaal 15 deelnemers. We zetten je spelenderwijs (met creatieve opdrachten) aan het denken over jezelf, wat jou inspireert en wat je belangrijk vindt. Wat kan het je opleveren?

• Aandacht voor jezelf en je vragen
  • Meer zelfkennis
  • Inspiratie en ideeën
  • Meer richtingsgevoel

Data: dinsdag 16 april

Studiekeuzeworkshop 2 Aan de slag met je testuitslag

Ken je jezelf al enigszins, maar kun je daar nog geen concrete opleidingen aan verbinden? Of heb je al een idee voor mogelijke opleidingen, maar heb je bevestiging nodig? Ga dan in deze workshop aan de slag met een professionele interessetest! Je maakt je eigen test en gaat daarna zelf stapsgewijs aan de slag met je uitslag. De studiekeuzeadviseur is aanwezig om jou te begeleiden en met je mee te denken. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Wat kan het je opleveren?

• Aandacht voor jezelf en je studiekeuzevragen
  • Concrete opleidingsideeën
  • Bevestiging
  • Een eventueel alternatief plan
  • Actieplan voor na de workshop

Data: dinsdag 26 maart, 23 april, 30 april

Wil je een workshop volgen?

Wie kan er deelnemen?: eindexamenkandidaten mbo, havo, vwo of (ex)-hbo studenten
Waar vindt de workshop plaats: De Haagse Hogeschool Johanna Westerdijkplein 75
Tijd: op dinsdagen van 14.00 tot 16.30 uur
Alle workshops zijn gratis en onafhankelijk
Aanmelden kan via onderstaande button.
Voor alle deelnemers geldt, dat na het volgen van de workshop een persoonlijk studiekeuzegesprek tot de mogelijkheden behoort.

Aanmelden studiekeuzeworkshop