Studiekeuzeworkshop

Meet and Match

Wat te doen als je nog geen idee hebt wat je wilt gaan studeren of als je twijfelt tussen twee of meerdere opleidingen? Het Study & Career Centre van De Haagse Hogeschool biedt een studiekeuzeworkshop aan om je te helpen bij het kiezen van een passende opleiding.

Online studiekeuzeworkshop 'Aan de slag met je testuitslag'

Ken je jezelf al enigszins, maar kun je daar nog geen concrete opleidingen aan verbinden? Of heb je al een idee voor mogelijke opleidingen, maar heb je bevestiging nodig? Ga dan in deze online workshop aan de slag met een professionele interessetest! Je maakt je eigen test en gaat daarna zelf stapsgewijs aan de slag met je uitslag. Een studiekeuzeadviseur denkt met je mee tijdens een telefonisch gesprek na het maken van de test. Wat kan het je opleveren?

• Aandacht voor jezelf en je studiekeuzevragen
  • Concrete opleidingsideeën
  • Bevestiging
  • Een eventueel alternatief plan
  • Actieplan voor na de workshop

Wil je een workshop volgen?

Wie kan er deelnemen?: eindexamenkandidaten mbo, havo, vwo of (ex)-hbo studenten
Waar vindt de workshop plaats: de test doe je vanuit huis (online), daarna volgt een telefonisch gesprek
Data: tot 1 juni
Alle workshops zijn gratis en onafhankelijk
Aanmelden kan door te mailen naar studycareer@hhs.nl

Studeer je al aan De Haagse Hogeschool, maar heb je toch vragen of twijfels over jouw studiekeuze? Bekijk ons aanbod studiekeuzeworkshops op het studentennet. Je kunt je daar ook direct aanmelden voor een studiekeuzeworkshop.