Studiekeuzeworkshop

Meet and Match

Wat te doen als je nog geen idee hebt wat je wilt gaan studeren of als je twijfelt tussen twee of meerdere opleidingen? Het Study & Career Centre van De Haagse Hogeschool biedt een studiekeuzeworkshop aan om je te helpen bij het kiezen van een passende opleiding.

Studiekeuzeworkshop Aan de slag met je testuitslag

Ken je jezelf al enigszins, maar kun je daar nog geen concrete opleidingen aan verbinden? Of heb je al een idee voor mogelijke opleidingen, maar heb je bevestiging nodig? Ga dan in deze workshop aan de slag met een professionele interessetest! Je maakt je eigen test en gaat daarna zelf stapsgewijs aan de slag met je uitslag. De studiekeuzeadviseurs zijn aanwezig om jou te begeleiden en met je mee te denken. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Wat kan het je opleveren?

• Aandacht voor jezelf en je studiekeuzevragen
  • Concrete opleidingsideeën
  • Bevestiging
  • Een eventueel alternatief plan
  • Actieplan voor na de workshop

Wil je een workshop volgen?

Wie kan er deelnemen?: eindexamenkandidaten mbo, havo, vwo of (ex)-hbo studenten
Waar vindt de workshop plaats: De Haagse Hogeschool Johanna Westerdijkplein 75
Data: 3 december, 14 januari, 4 februari, 18 februari, 10 maart, 21 april, 11 mei (13.30 - 16.00), 16 juni
Tijd: 10.00 tot 12.30 uur
Alle workshops zijn gratis en onafhankelijk
Aanmelden kan door dit formulier in te vullen

Heb je vragen over je studiekeuze? Kom dan langs tijdens ons inloopspreekuur: iedere dinsdag en donderdag van 14 tot 15 uur bij de Student Services (hoofdlocatie Ovaal 1.02, boven de ingang).

Studeer je al aan De Haagse Hogeschool, maar heb je toch vragen of twijfels over jouw studiekeuze? Bekijk ons aanbod studiekeuzeworkshops op het studentennet. Je kunt je daar ook direct aanmelden voor een studiekeuzeworkshop. Of loop even langs bij de Student Services.