Deadlines 2018-2019

Om in september 2018 te starten met een opleiding aan De Haagse Hogeschool, moet je je aanmelden via Studielink, dit kan vanaf 1 oktober 2017. Op deze pagina vind je alle belangrijke deadlines bij elkaar.

Aanmelddeadline voor het indienen van je aanmelding via Studielink

We adviseren je om je zo vroeg mogelijk aan te melden, maar niet later dan:

• 15 januari 2018
    Als je een opleiding met Selectie & Plaatsing wil gaan doen. Je hoeft geen Studiekeuzecheck te doen.
  • 1 mei 2018
    Als je een voltijdopleidingen of een duale opleiding HBO-Rechten, Bestuurskunde/Overheidsmanagement of Integrale Veiligheidskunde wil gaan doen. De Studiekeuzecheck moet je uiterlijk 31 mei 2018 hebben ingevuld. Je ontvangt ook een uitnodiging om naar de Meet & Match dagen van jouw opleiding te komen in juni 2018.
  • 31 augustus 2018
    Als je een deeltijdopleiding of een andere duale opleiding wil gaan doen.
    Je hoeft geen Studiekeuzecheck te doen. Als je opleiding een Meet & Match-activiteit aanbiedt, ontvang je hiervoor een uitnodiging.

Meer over het aanmeld- en inschrijfproces lees je op www.hhs.nl/inschrijving.

Deadline voor het aanleveren van documenten voor inschrijving

Op deze datum, dienen alle documenten die nodig zijn om je identiteit en je vooropleiding te verifiëren aangeleverd te zijn bij de Centrale Studenten Inschrijving:

• 15 mei 2018

voor studenten die nog een Nederlandse verblijfsvergunning moeten aanvragen, d.w.z. alle niet- EU-/EER-studenten die nog geen Nederlandse verblijfsvergunning hebben, of van wie de verblijfsvergunning reeds verlopen is.

voor studenten die reeds een (geldige) Nederlandse verblijfsvergunning hebben op basis van een studie aan een andere Nederlandse hogeschool of universiteit

voor studenten met een EU-/EER-nationaliteit

voor niet- EU-/EER-studenten die al een geldige Nederlands verblijfsvergunning hebben met een andere reden dan studie.

voor studenten die reeds een (geldige) Nederlandse verblijfsvergunning hebben vanwege een studie aan onze English Language Preparatory School.

voor studenten die reeds een (geldige) Nederlandse verblijfsvergunning hebben op basis van een andere studie aan De Haagse Hogeschool

Deadline voor het aanleveren van documenten met betrekking tot immigratie

• 15 juni 2018

voor alle non-EU/EER-studenten die een nieuwe verblijfsvergunning nodig hebben op basis van studie in Nederland of studenten met een Nederlandse verblijfsvergunning die reeds is verlopen.

• 31 juli 2018

voor alle non-EU/EER-studenten die al een (geldige) verblijfsvergunning hebben op basis van studie in Nederland aan een andere hogeschool of universiteit in Nederland.

• 31 augustus 2018

voor alle non-EU/EER-studenten die al een (geldige) verblijfsvergunning hebben op basis van studie in Nederland aan De Haagse Hogeschool, of een (geldige) verblijfsvergunning op basis van een andere reden dan studie.

Deadline voor het voltooien van je inschrijving

Op deze datum dien je aan álle inschrijfvoorwaarden, inclusief de (machtiging voor de) betaling van het collegegeld, te hebben voldaan:

voor álle studenten

Contact met Centrale Studenten Inschrijving

Heb je nog vragen die niet beantwoord zijn? Neem dan contact op met de medewerkers van de Centrale Studenten Inschrijving.