Deadlines 2018-2019

Om in september 2018 te starten met een opleiding aan De Haagse Hogeschool, moet je je in de meeste gevallen voor 1 mei 2018 aanmelden via Studielink. Op deze pagina vind je alle belangrijke deadlines met betrekking tot het aanmeld- en inschrijfproces.

Als het kopje in het schema hieronder op jouw situatie van toepassing is, klik dan op het '+' symbool aan de rechterkant om erachter te komen welke deadlines voor jou belangrijk zijn.

Let op: de aanmeldingsdeadline voor de numerus fixus opleiding Huidtherapie is inmiddels verstreken.

Contact met Centrale Studenten Inschrijving

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan contact op met de Centrale Studenten Inschrijving.

Belangrijke Deadlines

1 mei 2018
Meld je via Studielink* aan voor een voltijdopleiding of één van de duale opleidingen HBO-Rechten, Bestuurskunde/ Overheidsmanagement of Integrale Veiligheidskunde.

Je ontvangt na je aanmelding ook een uitnodiging voor de Meet & Match dagen voor jouw opleiding in juni 2018.

Meer informatie over het aanmeld- en inschrijfproces vind je hier.

*Dit geldt ook voor de numerus fixus opleiding HBO-V. De aanmelding voor deze opleiding is verlengd naar 1 mei. Meer informatie vind je op de pagina selectie en plaatsing. Je hoeft voor deze opleiding geen studiekeuzecheck te doen.
31 mei 2018
Vul de studiekeuzecheck in als je je hebt aangemeld voor een voltijdopleiding of één van de duale opleidingen HBO-Rechten, Bestuurskunde/ Overheidsmanagement  of Integrale Veiligheidskunde.
31 augustus 2018
Upload alle documenten die nodig zijn om je identiteit en je vooropleiding te verifiëren in Osiris.
31 augustus 2018
Meld je via Studielink aan voor een deeltijdopleiding of een andere duale opleiding. Als jouw opleiding een Meet & Match-activiteit aanbiedt, dan ontvang je hiervoor een uitnodiging.
31 augustus 2018     Laatste dag om je inschrijving te voltooien. Op deze datum dien je aan álle inschrijfvoorwaarden, inclusief de (machtiging voor de) betaling van het collegegeld, te hebben voldaan.

1 mei 2018

Je ontvangt na je aanmelding ook een uitnodiging voor de Meet & Match dagen voor jouw opleiding in juni 2018.

31 augustus 2018
31 augustus 2018 Upload de taaltoets in Osiris (indien van toepassing).
31 augustus 2018
31 augustus 2018 Laatste dag om je inschrijving te voltooien. Op deze datum dien je aan álle inschrijfvoorwaarden, inclusief de (machtiging voor de) betaling van het collegegeld, te hebben voldaan.

15 mei 2018
15 juni 2018 Upload de taaltoets (indien van toepassing).
15 juni 2018
Upload alle documenten met betrekking tot de immigratieprocedure en het betalen van de package fee in Osiris.

15 mei 2018
31 juli 2018
31 juli 2018
Upload de documenten met betrekking tot de immigratieprocedure via Osiris.
31 augustus 2018
Meld je via Studielink aan voor een deeltijdopleiding of een andere duale opleiding. Als jouw opleiding een Meet & Match-activiteit aanbiedt, dan ontvang je hiervoor een uitnodiging.

31 mei 2018