Aanvragen documenten

Collegekaart

Ben je je collegekaart kwijt? Kom dan langs bij de balie van CSI (Ovaal 1.02). Het aanvragen van een nieuwe collegekaart kost € 15,-. Dit bedrag kan gepind worden bij de Frontoffice die te vinden is in Ovaal 0.03. 

Is je collegekaart gestolen? Als je dit met een proces-verbaal kunt aantonen, kan je kosteloos een nieuwe collegekaart aanvragen. Binnen 2 weken na aanvraag ontvang je je nieuwe collegekaart op het correspondentieadres dat in Studielink staat. 

Bewijs van inschrijving

Heb je een (extra) bewijs van inschrijving nodig? 

Vraag een bewijs van inschrijving aan

Bewijs Betaald Collegegeld (BBC)

Ga je naast je opleiding bij De Haagse Hogeschool een minor of andere opleiding volgen aan een andere hogeschool of universiteit in Nederland, dan kun je een bewijs betaald collegegeld (BBC) aanvragen. Je hoeft dan maar één keer collegegeld te betalen.

Let op: dit geldt niet als je het instellingstarief in plaats van het wettelijke tarief betaalt! Kijk op www.hhs.nl/collegegeld voor meer informatie over de verschillende collegegeldtarieven. 

Let op: Het document wordt maar één keer uitgegeven per studiejaar!

Vraag een bewijs betaald collegegeld aan

 

Contact met Centrale Studenten Inschrijving

Heb je nog vragen die niet beantwoord zijn? Neem dan contact op met de medewerkers van de Centrale Studenten Inschrijvingg.