Selectie en plaatsing

Voor het studiejaar 2018-2019 geldt dat er een maximum aantal plaatsen is voor de volgende opleidingen:

Als je in het studiejaar 2018-2019 wilt starten met een van deze twee opleidingen aan  De Haagse Hogeschool, dien je deel te nemen aan de decentrale selectie. Via de decentrale selectie kan de opleiding zelf studenten selecteren. Om deel te kunnen nemen aan de decentrale selectie moet je je inschrijfverzoek via Studielink uiterlijk 15 januari 2018  hebben ingediend. Let op: Voor het gebruik van Studielink heb je een DigiD nodig. De aanvraag hiervan kost ruim een week. Zorg dus dat je uiterlijk 1 januari 2018 een DigiD hebt aangevraagd.

Nadat je via Studielink je inschrijfverzoek hebt verstuurd, ontvang je per e-mail een uitnodiging om je aan te melden voor de decentrale selectie.
Let op: aanmelden is verplicht, en gebeurt dus niet automatisch na het inschrijven bij Studielink!

Over de decentrale selectie

Tijdens de decentrale selectie zullen verschillende toetsen en/of activiteiten plaatsvinden. De precieze inhoud van het programma en de selectiecriteria vind je op de opleidingspagina's van HBO-V of Huidtherapie. De decentrale selectie vindt plaats op:

• HBO-V voltijd: Dinsdag 20 februari of dinsdag 6 maart 2018
  • Huidtherapie voltijd: Dinsdag 6 of dinsdag 13 februari 2018

Woon je in het buitenland?

Als je op het moment van de decentrale selectie in het buitenland woont en/of werkt, kan je via een digitale selectieprocedure deelnemen. Via het aanmeldformulier voor de decentrale selectie kan je aangeven dat je de selectie digitaal wilt doorlopen. De opleiding neemt dan contact met je op over deze uitzonderlijke selectie.

Contact

Mocht je vragen hebben over de decentrale selectie, dan kan je contact opnemen met

Heb je een algemene vraag over toelating en inschrijving? Neem dan contact op met de medewerkers van de Centrale Student Inschrijving.