Selectie en plaatsing

Indien je in het studiejaar 2017-2018 wilt starten met de opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool, dien je deel te nemen aan de Decentrale Selectie. Door de decentrale selectie kan de opleiding zelf studenten selecteren. Voor het studiejaar 2017-2018 kunnen er maximaal 120 studenten worden geselecteerd.

Voor deelname aan de Decentrale Selectie dien je uiterlijk 15 januari 2017 een inschrijfverzoek via Studielink te hebben gedaan. Hiervoor is een DigiD nodig. De aanvraag hiervan kost enige tijd. Zorg dus dat je uiterlijk 1 januari 2017 over een DigiD beschikt.

Vanaf 1 november kun je, met het verkregen studentnummer via Studielink, je aanmelden voor de Decentrale Selectie. De Decentrale Selectie zal plaatsvinden op woensdag 1 februari 2017 op de Haagse Hogeschool. Tijdens de Decentrale Selectie zullen verschillende toetsen en activiteiten plaatsvinden, zodat de opleiding 120 studenten kan selecteren die mogen starten met de opleiding in september 2017.

Studenten in het buitenland

Als je ten tijde van de Decentrale Selectie (woensdag 1 februari 2017) in het buitenland woont en/of werkt, kun je alsnog deelnemen aan de decentrale selectie d.m.v. een digitale selectieprocedure.

Zodra de inschrijving van de Decentrale Selectie geopend is, kun je (indien je een geldige reden hebt betreft de afwezigheid) aangeven dat je de selectie digitaal wilt doorlopen. De opleiding zal contact met je opnemen betreft deze uitzonderlijke selectie.

Contact

Mocht je in de tussentijd vragen hebben omtrent de Decentrale Selectie, kun je contact opnemen met Anne-Merel van Elp, HDT-DS2017@hhs.nl. Heb je een algemene vraag met betrekking tot de inschrijving dan kun je contact opnemen met de medewerkers van de Centrale Student Inschrijving.