Persoonsgegevens

Ik ben verhuisd, hoe geef ik mijn nieuwe adres door?

Er zijn drie dingen die je moet doen om je adreswijziging goed door te geven:

• Binnen vijf dagen na je verhuizing, moet je je nieuwe adres doorgeven aan je (nieuwe) gemeente.
  • Log in op Studielink en ga naar 'Mijn gegevens' en wijzig je correspondentieadres.
  • Ontvang je studiefinanciering? Dan moet je je adreswijziging via Mijn DUO daar doorgeven.
Hoe gaat De Haagse Hogeschool om met mijn persoonsgegevens?

In de disclaimer vind je alle informatie over hoe De Haagse Hogeschool met jouw gegevens omgaat.

Ik ben getrouwd. Welke achternaam moet ik nu gebruiken?

Als je bent getrouwd en de naam van je partner hebt aangenomen, moet je je oorspronkelijke naam gebruiken, dus niet die van je partner.

Hoe kan ik mijn pasfoto uploaden?

Je kunt je pasfoto uploaden via OSIRIS Student. Hiervoor heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig van het netwerk van De Haagse Hogeschool. Deze krijg je toegemaild zodra je een verzoek tot inschrijving in Studielink hebt gedaan en je persoonsgegevens zijn geverifieerd.

In OSIRIS Student klik je op het scherm "Personalia" en vervolgens op de link "Uploaden pasfoto" onderin het scherm. Kies het bestand dat je wilt uploaden. Dit moet aan de volgende eisen voldoen:

• Het bestand moet in JPG- of JPEG-formaat zijn.
  • Het bestand mag niet groter zijn dan 4 MB.
  • Het bestand moet minimaal 200 pixels breed zijn.

Klik na het selecteren van je pasfoto op "Uploaden pasfoto". Na het uploaden van de foto kan je via het kader aangeven welk deel van de foto je wilt gebruiken. Klik hierna op "Opslaan" om de foto te bevestigen.

Contact met Centrale Studenten Inschrijving

Heb je nog vragen die niet beantwoord zijn? Neem dan contact op met de medewerkers van de Centrale Studenten Inschrijving.