Toelatingsonderzoek 21+

Het 21+ Toelatingsonderzoek biedt aspirant-studenten van 21 jaar of ouder die niet in het bezit zijn van een toelatinggevend diploma de kans om alsnog toegelaten te worden tot de opleiding van hun keuze. Het Toelatingsonderzoek 21+ kan in het voorjaar van 2019 op verschillende momenten afgelegd worden op De Haagse Hogeschool. Het onderzoek bestaat uit het afleggen van een capaciteitentoets en vergt geen inhoudelijke voorbereiding. Meer informatie hierover zal medio oktober 2018 op deze pagina beschikbaar zijn.

Let op:

Pijl-Tips Om deel te kunnen nemen aan het 21+ Toelatingsonderzoek voor opleidingen die starten in september 2019 moet je op 31 augustus 2019, 21 jaar of ouder zijn.

Pijl-Tips Wil je je aanmelden voor de opleiding Huidtherapie (voltijd of deeltijd)? Dit is een opleiding met een decentrale selectie. Dit betekent dat deelname aan de decentrale selectie verplicht is, naast dat je moet slagen voor het verplichte 21+ Toelatingsonderzoek. Voor deelname aan de Decentrale Selectie moet je uiterlijk 15 januari 2019 een inschrijfverzoek via Studielink hebben gedaan. Lees meer over het aanmelden voor een opleiding met decentrale selectie.

Pijl-Tips Om toegelaten te kunnen worden tot de PABO moet je in aanvulling op het 21+ Toelatingsonderzoek aantonen dat je voldoende kennis hebt over aardrijkskunde, geschiedenis en natuur & techniek. Kijk voor meer informatie op www.goedvoorbereidnaardepabo.nl. Bekijk ook de brochure met voorbereidingsmateriaal (pdf) voor het toelatingsonderzoek voor de opleiding PABO.

Contact met Centrale Studenten Inschrijving

Heb je nog vragen die niet beantwoord zijn? Neem dan contact op met de medewerkers van de Centrale Studenten Inschrijving.