Interessegebied

Communicatie

Influencers als Nikkie de Jager en Enzo Knol weten met hun vlogs ongelooflijk veel mensen te bereiken, te binden en te beïnvloeden. Wow, denk jij nu. Is dat echt mogelijk? Absoluut. De kracht van communicatie is ongekend. Ben je creatief en resultaatgericht en speel je graag met taal, dan spreekt het interessegebied Communicatie je vast aan. Wat dacht je van content voor websites maken, persvoorlichting geven of communicatieplannen schrijven? De wereld ligt aan je voeten. Ontdek welk medium geschikt is om een boodschap effectief over te brengen en wie weet gaat jouw post op sociale media viral. Kicken toch?!

Kortom, jij ...

  • wil mensen bereiken, binden en beïnvloeden
  • wil een boodschap effectief overbrengen
  • bent creatief, resultaatgericht en speelt graag met taal
Opleidingen binnen dit interessegebied Kom naar de Open DagWil je meer informatie over de opleidingen binnen dit interessegebied? Klik dan door naar de opleidingspagina's. Hier vind je verhalen van studenten en is het ook mogelijk om contact op te nemen met huidige studenten. Vind je een keuze maken lastig? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen bij je studiekeuze.
 

Opleidingen binnen dit interessegebied

Filteren op Leeg alle filters
Lestaal
Vorm
Duur
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.

Bekijk alle opleidingen