Interessegebied

Mensen

Je wilt weten wat mensen drijft en het beste in ze naar boven halen. Misschien doe je al vrijwilligerswerk, haal je boodschappen voor je oma of luister je naar vrienden als ze problemen hebben. Jouw doel is mensen helpen en verder brengen in het leven. Dat kan zijn met lesgeven voor de klas of door het organiseren van sportactiviteiten, zodat kinderen of jongeren hun talenten ontwikkelen. Maar dat kan ook zijn als verpleegkundige door patiënten te helpen bij hun persoonlijke verzorging en medicatie of met hen te praten over hun depressie, schulden of verslaving. Je kunt mensen doorgronden en weet de juiste mensen bij elkaar te brengen. Door jouw maatschappelijke betrokkenheid maak je het verschil in iemands leven.

Kortom, jij ...

  • wil mensen helpen en verder brengen in het leven
  • bent maatschappelijk betrokken
  • hebt een hands-on-mentaliteit
Opleidingen binnen dit interessegebied Kom naar de Open DagWil je meer informatie over de opleidingen binnen dit interessegebied? Klik dan door naar de opleidingspagina's. Hier vind je verhalen van studenten en is het ook mogelijk om contact op te nemen met huidige studenten. Vind je een keuze maken lastig? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen bij je studiekeuze.
 

Opleidingen binnen dit interessegebied

Filteren op Leeg alle filters
Lestaal
Vorm
Duur
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.

Bekijk alle opleidingen