Interessegebied

Onderwijs

Al jaren kijk je naar jouw leraar voor de klas en denk je: dat wil ik ook! Met jonge mensen omgaan, kennis overbrengen en je verdiepen in de ontwikkeling van een kind, dat zie jij wel zitten. Jij bent geduldig en legt net zo lang iets uit tot iemand het snapt. Herken jij je hierin? Met het interessegebied Onderwijs kan je opleidingen kiezen die je helpen aan een baan voor de klas of in de gymzaal, of voor een opleiding die je klaarstoomt om jouw pedagogische kennis op andere terreinen in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden van kinderen met autisme of het adviseren van ouders over opvoeden.

Kortom, jij ...

  • wil jonge mensen inspireren
  • bent geduldig en legt graag uit
  • bent geïnteresseerd in de ontwikkeling van een kind
Opleidingen binnen dit interessegebied Kom naar de Open DagWil je meer informatie over de opleidingen binnen dit interessegebied? Klik dan door naar de opleidingspagina's. Hier vind je verhalen van studenten en is het ook mogelijk om contact op te nemen met huidige studenten. Vind je een keuze maken lastig? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen bij je studiekeuze.
 

Opleidingen binnen dit interessegebied

Filteren op Leeg alle filters
Lestaal
Vorm
Duur
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.

Bekijk alle opleidingen