Interessegebied

Overheid

Jij bent betrokken bij de wereld om je heen. Of het nou over vrede, veiligheid, vluchtelingen, de opwarming van de aarde, de wereldwijde COVID-crisis of de digitalisering van de samenleving gaat. Je wilt over maatschappelijke vraagstukken meepraten en - als het kan - meebeslissen en beleid maken. Wil jij écht iets veranderen en de wereld een beetje beter maken? Bij het interessegebied Overheid leer je alles over politicologie, sociologie, economie, organisatie & management en recht. In een internationale stad als Den Haag, het politieke hart van Nederland, zit je helemaal op je plek. Kans is groot dat je er onze minister-president tegen het lijf loopt.

Kortom, jij ...

• wil meepraten en -beslissen over maatschappelijke vraagstukken
  • wil de wereld een beetje beter maken
  • wil beleid maken dat recht doet aan de samenleving
Opleidingen binnen dit interessegebied Kom naar de Open Dag

Wil je meer informatie over de opleidingen binnen dit interessegebied? Klik dan door naar de opleidingspagina's. Hier vind je verhalen van studenten en is het ook mogelijk om contact op te nemen met huidige studenten. Vind je een keuze maken lastig? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen bij je studiekeuze.

Opleidingen binnen dit interessegebied

Filteren op Leeg alle filters
Lestaal
Vorm
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.

Bekijk alle opleidingen