Interessegebied

Rechten

Volg je elke misdaadzaak van Peter R. de Vries of advocatenseries, zoals Suits? Vraag je je weleens af welke wetten toestaan dat bedrijven zoals Facebook, Instagram en Twitter toegang hebben tot je persoonlijke gegevens? Of dat tweets van politici als bewijs gebruikt mogen worden in een internationale strafzaak? De rechtspraktijk is fascinerend en overal aanwezig. Gemeenten, advocatenkantoren, ministeries en transportbedrijven: elke organisatie heeft ermee te maken. Met het interessegebied Rechten kun je dus alle kanten op. Wil jij onze samenleving leuker, veiliger en rechtvaardiger maken? Dan is een opleiding in dit interessegebied wellicht iets voor jou.

Kortom, jij ...

  • wil de samenleving leuker, veiliger en rechtvaardiger maken
  • verdiept je graag in wetten en regels
  • bent communicatief en objectief
Opleidingen binnen dit interessegebied Kom naar de Open DagWil je meer informatie over de opleidingen binnen dit interessegebied? Klik dan door naar de opleidingspagina's. Hier vind je verhalen van studenten en is het ook mogelijk om contact op te nemen met huidige studenten. Vind je een keuze maken lastig? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen bij je studiekeuze.
 

Opleidingen binnen dit interessegebied

Filteren op Leeg alle filters
Lestaal
Vorm
Duur
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.

Bekijk alle opleidingen