Interessegebied

Sport

Fanatiek speel je met vrienden een partijtje voetbal of doe je een aantal push-ups en sit-ups. Zo begin je de dag fit en energiek. Als kind kon je al niet kiezen uit al die verschillende sporten en volgde je vele wedstrijden op televisie. Je bent vaak op het sportveld te vinden en beleeft veel plezier aan bewegen. Toch beleeft niet iedereen plezier aan sport. Daar wil je graag verandering in brengen. Je wil mensen aanzetten om te sporten, innovatieve beweegprogramma’s ontwikkelen en sportbeleid schrijven. En uitvindingen als de klapschaats of een dynamisch zwempak vind je geweldig. Met deze technische hulpmiddelen kunnen mensen meer en beter bewegen.

Kortom, jij ...

  • beleeft veel plezier aan sport
  • wil mensen aanzetten om meer en beter te bewegen
  • bent fanatiek en energiek
Opleidingen binnen dit interessegebied Kom naar de Open DagWil je meer informatie over de opleidingen binnen dit interessegebied? Klik dan door naar de opleidingspagina's. Hier vind je verhalen van studenten en is het ook mogelijk om contact op te nemen met huidige studenten. Vind je een keuze maken lastig? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen bij je studiekeuze.
 

Opleidingen binnen dit interessegebied

Filteren op Leeg alle filters
Lestaal
Vorm
Duur
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.

Bekijk alle opleidingen