Incompany

Opleidingsmogelijkheden voor bedrijven

Zoekt u een opleiding specifiek afgestemd op uw organisatiebehoefte? Denk bijvoorbeeld aan een managementtraining, een talentontwikkelingsprogramma voor jonge professionals of een complete master voor medewerkers die een nieuwe functie bekleden.

De Academie voor Masters & Professional Courses van De Haagse Hogeschool biedt praktijkgerichte opleidingsmogelijkheden, volledig op maat gemaakt voor uw organisatie en medewerkers. Deze opleidingen worden naar uw wens incompany, op een externe locatie, op de hogeschool of via weblectures verzorgd.

Samen met bedrijven

In samenspraak met u als opdrachtgever worden de opleidingswensen, -doelen en de opleidingsduur besproken. Ook wordt de gewenste situatie voor de organisatie in kaart gebracht en de inhoud van het programma bepaald. Gezamenlijk ontwerpen we een programmavoorstel afgestemd op uw organisatiebehoefte.

Diverse opdrachtgevers

De Academie voor Masters & Professional Courses verzorgt uiteenlopende korte en langere maatwerktrajecten voor verschillende opdrachtgevers. Voor ambassadepersoneel van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is bijvoorbeeld de opleiding ‘Controller’ ontwikkeld middels een blended learning methode, omdat de doelgroep bestond uit medewerkers die waren uitgezonden over de hele wereld. Een ander voorbeeld is het programma “MBA Foundations for the Public Sector”, wat de Academie in samenwerking met de Braziliaanse overheid heeft ontwikkeld. Gedurende een programma van een maand verbleven 75 Braziliaanse ambtenaren in Nederland. Zij verdiepten hun kennis op het gebied van public management en er werden ‘best practices’ met hen gedeeld uit de Nederlandse publieke sector.

Geaccrediteerde opleidingen

Voor onze maatwerkoplossingen maakt de Academie voor Masters & Professional Courses gebruik van de modules en docenten uit haar geaccrediteerde master- en post-hbo-opleidingen. De docenten die worden ingezet, hebben veelal ervaring in uw branche.

Joost de Langen +31(0)70 - 445 8247 ejdlangen@hhs.nl