Incompany

Opleidingsmogelijkheden voor bedrijven

Bent u op zoek naar een opleiding die op maat gemaakt is naar de specifieke wensen van uw organisatie? Denk bijvoorbeeld aan een managementtraining, een talentontwikkelingsprogramma voor jonge professionals of een complete master voor medewerkers die een nieuwe functie bekleden. De Academie voor Masters & Professional Courses van De Haagse Hogeschool biedt praktijkgerichte opleidingsmogelijkheden voor organisaties en haar medewerkers aan. Deze opleidingen worden naar uw wens incompany, op een externe locatie, op de hogeschool of via weblectures verzorgd.

Samen met bedrijven

In samenspraak met u als opdrachtgever worden de opleidingsdoelen en de opleidingsduur besproken, de gewenste situatie voor de organisatie in kaart gebracht en de inhoud van het programma bepaald. De docenten die ingezet worden, hebben veelal ervaring in uw branche. Hierdoor kunnen zij zich inleven in de dagelijkse praktijk van uw medewerkers en spreken zij uw taal.

Diverse opdrachtgevers

De Academie voor Masters & Professional Courses verzorgt uiteenlopende korte en langere maatwerktrajecten voor verschillende opdrachtgevers. Voor ambassadepersoneel van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is bijvoorbeeld de opleiding ‘Controller’ ontwikkeld middels een blended learning methode, omdat de doelgroep bestond uit medewerkers die waren uitgezonden over de hele wereld. Een ander voorbeeld is het programma “MBA Foundations for the Public Sector”, wat de Academie in samenwerking met de Braziliaanse overheid heeft ontwikkeld. Gedurende een programma van een maand verbleven 75 Braziliaanse ambtenaren in Nederland. Hier verdiepten zij hun kennis op het gebied van public management en werden er ‘best practices’ met hen gedeeld uit de Nederlandse publieke sector.

Geaccrediteerde opleidingen

Voor onze maatwerkoplossingen maakt de Academie voor Masters & Professional Courses gebruik van de modules en docenten uit haar geaccrediteerde master- en post-hbo-opleidingen. De Academie biedt opleidingstrajecten aan in de domeinen ‘Business & Management’, ‘Finance & Risk’ en ‘Organization & Employability’.

    
Joost de Langen +31(0)70 - 445 8247 ejdlangen@hhs.nl