Over Masters & Professional Courses

Fast facts

Over de Academie

De Academie voor Masters & Professional Courses is onderdeel van De Haagse Hogeschool en biedt een gevarieerd aanbod aan Nederlands- en Engelstalige masteropleidingen, post-hbo opleidingen en incompany-trajecten aan voor professionals, bedrijven en instellingen.

Bij het ontwikkelen van opleidingen wordt gebruik gemaakt van de jarenlange ervaring en gedegen vakkennis van De Haagse Hogeschool en wordt samengewerkt met deskundigen uit alle relevante werkvelden. Op deze manier worden masters, post-hbo opleidingen, en trainingen continu afgestemd op de beroepspraktijk.

De Academie biedt onderwijs aan op het gebied van bedrijfskunde & management, financiën & risicomanagement, HRM en coaching.

Geaccrediteerde opleidingen

Alle masteropleidingen van de Academie voor Masters & Professional Courses zijn geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). Ook de post-hbo-opleidingen zijn of worden geaccrediteerd, door verschillende organisaties waaronder de Stichting Post-Hbo Onderwijs Nederland (SPHBO). Op de pagina’s van de verschillende post-hbo-opleidingen is te zien hoe zij geaccrediteerd zijn.

Bel met onze adviseurs 070 - 445 8900