Over Masters & Professional Courses

 

Fast facts

 

Over de Academie

De Academie voor Masters & Professional Courses is onderdeel van De Haagse Hogeschool en biedt Masters en post-hbo-opleidingen aan voor professionals met werkervaring, bedrijven en instellingen. Alle opleidingen staan in verbinding met de beroepspraktijk door persoonlijke betrokkenheid, kwalitatief en innovatief onderwijs en praktijkgericht onderzoek. De Academie biedt onderwijs aan in de sectoren Bedrijfskunde & Management, Finance & Risk en Organization & Employability.

Ons opleidingsaanbod

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt een gevarieerd aanbod aan Nederlands- en Engelstalige masteropleidingen, post-hbo opleidingen en incompany-trajecten. Bij het ontwikkelen van opleidingen wordt gebruik gemaakt van de jarenlange ervaring en gedegen vakkennis van De Haagse Hogeschool en wordt samengewerkt met deskundigen uit alle relevante werkvelden. Op deze manier worden masters, post-hbo opleidingen, en trainingen continu afgestemd op de beroepspraktijk.

Topopleiding 2017: Master of Business Administrationtop-opleiding-2017

De masteropleiding Master of Business Administration aan de Haagse Hogeschool heeft de officiële status van topopleiding volgens de Keuzegids Masters 2017. De Keuzegids Masters beoordeelt en vergelijkt de kwaliteit van masteropleidingen per vakgebied. De MBA-opleiding staat op nummer 1 van alle MBA-opleidingen aangeboden op hogescholen.

Geaccrediteerde opleidingen

Alle masteropleidingen van de Academie voor Masters & Professional Courses zijn geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). Ook de post-hbo-opleidingen zijn of worden geaccrediteerd, door verschillende organisaties waaronder de Stichting Post-Hbo Onderwijs Nederland (SPHBO). Op de pagina’s van de verschillende post-hbo-opleidingen is te zien hoe zij geaccrediteerd zijn.

 

 

Bel met onze adviseurs 070 - 445 8900