Over Masters & Professional Courses

Fast facts

Over de Academie

De Academie voor Masters & Professional Courses is als onderdeel van De Haagse Hogeschool een kennisinstelling die professionals verder brengt. 
De Academie biedt Masters en post-hbo opleidingen aan voor professionals met werkervaring, bedrijven en instellingen. Dit doet de Academie in verbinding met de beroepspraktijk door persoonlijke betrokkenheid, kwalitatief en innovatief onderwijs en praktijkgericht onderzoek.
De Academie biedt onderwijs aan in de sectoren Bedrijfskunde & Management, Finance & Risk en Organization & Employability.

Ons opleidingsaanbod

De Academie voor Masters & Professional Courses biedt een gevarieerd aanbod aan Nederlands- en Engelstalige masteropleidingen, post-hbo opleidingen en incompany-trajecten. Bij het ontwikkelen van opleidingen wordt gebruik gemaakt van de jarenlange ervaring en gedegen vakkennis van De Haagse Hogeschool en wordt samengewerkt met deskundigen uit alle relevante werkvelden. Op deze manier worden masters, post-hbo opleidingen, en trainingen continu afgestemd op de beroepspraktijk.

Geaccrediteerde opleidingen

Alle masteropleidingen van de Academie voor Masters & Professional Courses zijn geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). Ook de post-hbo-opleidingen zijn of worden geaccrediteerd, door verschillende organisaties waaronder de Stichting Post-Hbo Onderwijs Nederland (SPHBO). Op de pagina’s van de verschillende post-hbo-opleidingen is te zien hoe zij geaccrediteerd zijn.

Bel met onze adviseurs 070 - 445 8900