Bezoek de deeltijd Open Avond

Ben je benieuwd naar onze aanpak of onze docenten? Wil je de sfeer proeven of oriënteren op ons aanbod? Kom dan naar onze algemene open dag of onze speciale open avond voor deeltijdopleidingen. Hier presenteren wij onze deeltijd bachelor, post bachelor, associate degree en master opleidingen.

Wat kun je verwachten tijdens een Open Dag?

Volg een lezing

Tijdens de speciale deeltijd open avond op 4 juni zullen diverse opleidingen lezingen geven waarin ze meer vertellen over het specifieke studieprogramma.

Laat je rondleiden

De Haagse Hogeschool is een wereld op zich. Want studeren is natuurlijk meer dan met je neus in de boeken zitten! Dus laat je rondleiden langs de leukste en interessantste plekjes in het gebouw – kun je alvast een beetje wegwijs worden. Binnen een half uur weet jij wat De Haagse Hogeschool allemaal te bieden heeft. Je kunt je tijdens de Open Dag voor een rondleiding aanmelden.

Stel je vragen over toelatingseisen

Wil jij zeker weten of jij de juiste papieren hebt om de opleiding van jouw keuze te kunnen volgen? Tijdens de Open Dag is er ook een adviseur van de Centrale Studenten Inschrijving aanwezig. Hier kun je terecht voor al je vragen over (buitenlandse) diploma’s, toelatingseisen, het 21+ toelatingsexamen, deficiëntievakken, het hogeschoolexamen Nederlands en collegegelden.

Laat je informeren door een studiekeuzeadviseur

Ben je nog niet zeker over je studiekeuze? Een studiekeuzeadviseur van De Haagse Hogeschool is tijdens de Open Dag beschikbaar. Uiteraard kun je ook op andere dagen terecht voor advies en tips. Maak een afspraak via de website voor een individueel gesprek of schrijf je in voor één van de studiekeuzeworkshops.

Sleep opzij

Contact

Bachelor opleiding & Associate degree
Loop voor een deeltijd bachelor opleiding of associate degree eens binnen bij ons Study & Career Centre voor een algemeen studiekeuzeadvies en of een studiekeuzegesprek. Bel naar 070 - 445 8595 of stuur een e-mail

Post-hbo of master
Heb je nog vragen over een post-hbo of masteropleiding?
Neem contact op met de Academie voor M&PC. Bel naar 070 - 445 8900 of stuur een e-mail.