The Hague Graduate School is onderdeel van De Haagse Hogeschool en biedt een veelzijdige programma van masteropleidingen, post-hbo-opleidingen, mastermodules en masterclasses.

Een aanzienlijk deel van de studenten komt uit het buitenland, werkt voor een internationale organisatie, of werkt in een sterk internationale context. The Hague Graduate School weerspiegelt niet alleen het eigen internationale karakter, maar ook dat van de (potentiële) studenten.

Learn today, apply tomorrow

De opleidingen binnen The Hague Graduate School zijn erg praktijkgericht. Omdat het curriculum jaarlijks wordt bijgesteld, zijn ze ook zeer actueel. Professionals die willen werken aan hun ontwikkeling vinden daarvoor veel mogelijkheden bij The Hague Graduate School. Van kleinschalige masterclasses, mastermodules, tot complete post-hbo- en masteropleidingen.

Small enough to care, big enough to lead

“Je bent bij The Hague Graduate School absoluut geen nummer”, zegt student Markwin Davids. “We zitten in een kleine groep. Docenten kennen na de eerste les al iedere student van naam en functie. De docenten komen uit de praktijk en gebruiken voorbeelden die relevant zijn voor mij en de anderen in de groep. Zowel binnen als buiten de les zijn zij heel benaderbaar.”

International focus, with local understanding

De Taiwanese TinChou Lin volgt aan The Hague Graduate School de Master Financial Management and Control. “Ik weet dat ik hier zoveel meer kan leren en ervaren, in deze samenleving waar de menselijke diversiteit maximaal wordt benut.” Net als alle andere studenten ervaart TinChou Lin The Hague Graduate School als een prettige leeromgeving, waarin cultuur, natuur, strand en zee altijd dichtbij zijn.

En studente Priscilla Zitter voegt daaraan toe: “Het voelt goed om tijdens een les samen tot nieuwe inzichten te komen.” The Hague Graduate School heeft een internationale uitstraling en een regionale inbedding. Behalve uit de regio komen de studenten veelal ook uit andere Europese landen of van andere continenten.

Bekijk het opleidingsaanbod op de website van The Hague Graduate School.