Welkom

Welkom op de proefstudeerpagina van de post-hbo opleiding Advies & Verandermanagement. Hier vind je de informatie die je nodig hebt om jouw proefstudeerdag tot een succes te maken. Lees het programma alvast goed door en bereid je voor op de colleges die je te wachten staan. Zo kom je weer een stap verder bij het maken van een goede studiekeuze.

Waar en wanneer?

  • Wat: Proefstuderen
  • Waar: Online, na aanmelding ontvang je de link naar de online omgeving per e-mail
  • Wanneer: Vrijdag 10 maart 2023
  • Contactpersoon: Dhr. Sander Palm

Programma

Hieronder vind je het programma van de proefstudeerdag:

Tijd Activiteit
15.30 - 16.30 uur    

Hoe vergroot je je effectiviteit als professional in de rol van manager van of adviseur bij veranderingen? Hoe verloopt leren eigenlijk en hoe stimuleer je groei en ontwikkeling bij mensen in een zich veranderende omgeving? Hoe adviseer en manage je succesvol veranderingsprocessen op individueel, team- en organisatieniveau? Hoe zorg je ervoor dat je adviezen worden opgevolgd en dat veranderingen beklijven? 

 

In de proefles gaan we in op vragen als deze en bespreken we de inhoud van de opleiding Advies & Verandermanagement. Deze opleiding is speciaal voor professionals en leidinggevenden die in hun werk te maken hebben met veranderprocessen en daar meer vat op willen krijgen, zowel theoretisch als praktisch. De opleiding Advies & Verandermanagement bestaat uit 4 modules. Meer weten? Advies en Verandermanagement.

Tot ziens op 10 maart!

Mocht je vragen hebben of kun je onverwachts niet deelnemen aan het Proefstuderen, mail dan naar proefstuderen@hhs.nl