THUAS (pre-)PhD-peer-Network

Dit is een leernetwerk voor medewerkers die zich oriënteren, voorbereiden of al enige tijd actief zijn in een PhD traject. Wil je op de mailinglist en uitgenodigd worden als er een event is of wil je toegang tot de gezamenlijke teamsite, meld je aan via hctl@hhs.nl iLearn.

Informatie bij Max Aangenendt; m.t.a.aangenendt@hhs.nl, Froukje Jellema f.a.jellema@hhs.nl en Juliet van Viersen - secretaris promotiecommissie: promotiecommissie@hhs.nl.

HHS Netwerk van Afstudeercoördinatoren

Dit netwerk brengt collega’s bijeen die in opleidingen verantwoordelijk zijn voor de inzet en kwaliteit van het afstudeerproces. Thema’s zijn  het verbinden van onderwijs en onderzoek, en kwaliteit van begeleiding en beoordeling. Wil je op de mailinglist en uitgenodigd worden als er een event is, meld je aan via iLearn. Informatie bij Tim Hoppen: t.hoppen@hhs.nl

4*4 PitStop methode voor pop-up netwerken

De 4*4 PitStop is een methode voor pop-up leernetwerken van maximaal 4 bijeenkomsten met een werkplaatskarakter. Eerdere uitvoeringen gingen over didactiek, onderzoekend vermogen, interdisciplinaire ;minoren, Tech4Health en strategische netwerkontwikkeling. Heb jij behoefte aan een PitStop over een inhoudelijk thema of wil je deze methode gebruiken, neem dan contact op hctl@hhs.nl.

Meer netwerken

Vraag je je af of er een (leer)netwerk is over …….. of ben je van plan er een te starten, mail even naar hctl@hhs.nl.