Online voorlichting voor professionals

Wil je je verder professionaliseren of specialiseren in je vakgebied? De Haagse Hogeschool Pro biedt een veelzijdig programma van masteropleidingen, post-hbo-opleidingen, mastermodules en masterclasses. Ben je geïnteresseerd in één van onze opleidingen voor professionals of twijfel je nog over je keuze? Bezoek dan onze online voorlichtingsdag op vrijdag 10 maart 2023.

Via de button op deze pagina blijf je op de hoogte van aanmeldmogelijkheden. Ben jij geïnteresseerd in een voltijdopleiding? Kijk dan op de  Open Dag pagina voor voltijd

Aanmelden voor de voorlichtingsdag

Binnenkort kun je je aanmelden voor de online voorlichtingsdag van vrijdag 10 maart 2023. Wil je weten wanneer? Laat dan via de button hieronder je naam en e-mailadres achter. Dan krijg je van ons een berichtje zodra er meer informatie beschikbaar is en je je aan kunt melden. 

Houd me op de hoogte

Wat kan je verwachten van een online voorlichtingsdag? 

Tijdens de online voorlichtingsdag kun je een presentatie volgen van één of meerdere opleiding(en) waar je meer over wilt weten. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van je persoonlijke vragen. 

Wat kan je verwachten van een voorlichtingsdag op locatie? 

Onze voorlichtingsdagen vinden plaats in het hoofdgebouw van De Haagse Hogeschool. We zijn dan aanwezig met al onze deeltijd bachelors, Associate degrees, en het complete aanbod van post-hbo en masteropleidingen om je informatie te geven over de opleiding(en) van jouw keuze. Docenten, decanen en studiekeuzeadviseurs staan je graag te woord. We verheugen ons erop kennis met je te maken en al je vragen te beantwoorden. 

Data voorlichtingsdagen 2023

Onze volgende (online) voorlichtingsdagen vinden plaats op: 

  • Vrijdag 10 maart 2023 (Online)
  • Dinsdag 18 april 2023, van 18.00 tot 20.00 (Op locatie)
  • Donderdag 22 juni 2023 (Online)

Vragen over toelatingseisen, studiekeuzeadvies en persoonlijke omstandigheden 

  • Wil jij zeker weten of jij de juiste papieren hebt om de opleiding van je keuze te kunnen volgen? Voor al je vragen over toelating, collegegeld, aanmelden en/of inschrijven, kun je contact opnemen met onze Studentservices Desk via csi@hhs.nl of lees meer over aanmelden en inschrijven

  • Heb je hulp nodig bij het maken van je studiekeuze? Onze studiekeuzeadviseurs zijn bereikbaar via studycareer@hhs.nl. Voor meer informatie over post-hbo en masteropleidingen neem je contact op met De Haagse Hogeschool Pro via 070 445 89 00 of info-thgs@hhs.nl

  • Heb je vragen of wil je advies over studeren in combinatie met persoonlijke omstandigheden of studeren met een functiebeperking? Neem dan contact op met onze decaan Mieke Ridder via m.ridder@hhs.nl. Als je je telefoonnummer meestuurt, belt zij jou terug. 

Meer weten over studeren naast je werk aan De Haagse?

Tips, tricks & FAQ’s 

Hoe is het om te studeren naast je werk? Wat komt erbij kijken en hoe zorg je voor de goede balans? Op onze pagina over studeren naast je werk vind je antwoord op dit soort vragen en lees je verhalen en tips van onze deeltijd studenten.