Twee vrouwen zitten om tafel achter tablet

Kennismaken met onze Pro-opleidingen?

Heb je interesse in het volgen van een studie naast je werk maar weet je nog niet helemaal zeker welke studie bij jou past? Meld je dan via het schema hieronder aan voor een van de online voorlichtingssessies van onze opleidingen voor professionals op donderdag 22 juni. Onze docenten en studenten vertellen tijdens zo’n sessie wat de opleiding inhoudt en staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. De sessies vinden plaats om 13.00 uur of om 19.00 uur. 

Overweeg je een voltijdopleiding? Meld je dan aan voor een Open Dag.

Meld je aan voor een online sessie op 22 juni

In het schema hieronder zie je hoe laat de opleiding(en) waar jij geïnteresseerd in bent een sessie aanbieden. Je kunt je gelijk aanmelden voor de opleiding van jouw voorkeur. Geïnteresseerd in meerdere opleidingen? Meld je dan apart hiervoor aan.

Praktische informatie

Wat kan ik verwachten van een online sessie?

In een online sessie geven docenten en/of studenten een presentatie over wat de opleiding inhoudt. Jij volgt de online sessie via Microsoft Teams. Je kan met de presentatoren in gesprek en ook kan je via de chat je vragen stellen. Een online sessie van een opleiding duurt maximaal één uur.    

Hoe krijg ik toegang tot een online sessie?

Na je aanmelding ontvang je de deelnamelink in je mailbox waarmee je de online presentatie(s) van jouw keuze live kunt volgen. 

Wanneer zijn de overige voorlichtingsmomenten?

Dit studiejaar zijn er geen voorlichtingsmomenten meer. Vanaf september 2023 is er weer nieuw aanbod. Online krijg je via deze video’s en tours alvast een indruk van de opleidingen en onze gebouwen.  

Heb je nog vragen? We helpen je graag!
  • … Over de voorlichting of als je problemen ervaart tijdens de online presentaties. Neem contact met ons op via professionals@hhs.nl
  • … Over de inhoud van een opleiding. Neem contact op met de opleidingen
  • Voor opleidingsadvies over masters & post-hbo opleidingen neem contact op met opleidingsadvies-thgs@hhs.nl
  • … Over aanmelden en inschrijven. Neem contact op met onze Centrale Studenten Inschrijving (CSI) via csi@hhs.nl
  • … Over je studiekeuze. Onze adviseurs zijn bereikbaar via studycareer@hhs.nl
  • … Over hulp tijdens je studie bij persoonlijke omstandigheden. Neem dan contact op met decaan Mieke Ridder via m.ridder@hhs.nl

Verdiep je verder in studeren naast je werk

Twee studenten overleggen in les achter laptops

Kom een dagje Meelopen

Kom een dagje Meelopen

Wil je de opleiding een dagje net zo ervaren als een huidige student? Dat kan! Een aantal van onze deeltijdopleidingen biedt de mogelijkheid om een dagje mee te lopen. 

Go to Kom een dagje Meelopen
Jantien de Jonge

Lees de ervaringen van anderen

Lees de ervaringen van anderen

 Hoe combineer je je baan en privéleven met de opleiding die je wilt gaan volgen? Een overzicht van tips en ervaringen op één pagina.

Go to Lees de ervaringen van anderen
Vrouw leunt op stapel boeken en lacht in de camera

Ontdek onze tips voor omscholers

Ontdek onze tips voor omscholers

Overweeg je een carrièreswitch? Of droom je stiekem van een ander beroep? Of verandert je baan door de recente coronacrisis? Deze tips helpen jou om omscholing vorm te geven.  

Go to Ontdek onze tips voor omscholers