Kom langs!

4 februari

Op onze Open Dag
4 februari

Heeft De Haagse het ook voor jou? Een Open Dag bezoeken is dé manier om dat te ontdekken.

Studenten werken achter laptop aan project

Op onze Proefstudeerdagen

9 en 10 maart

Op onze Proefstudeerdagen
9 en 10 maart

Heb je al een idee van welke opleiding(en) bij jou passen maar wil je die nog beter leren kennen? Tijdens onze proefstudeerdagen ervaar je hoe een studie echt is.

Groepje studenten zit buiten bij elkaar

Voor een dagje Meelopen

Wanneer het jou uitkomt

Voor een dagje Meelopen
Wanneer het jou uitkomt

Geen op maat gemaakt programma, gewoon de studie zoals die echt is. Loop een dagje mee met een student.

Student reikt naar object dat gefotografeerd wordt

Ontdek jouw interessegebied

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat je leuk vindt, kan richting geven aan je studiekeuze. Wij hebben onze opleidingen per interessegebied voor jou op een rijtje gezet.

Naar de interessegebieden

Future you logo

Speel de game

Speel onze game Future You en kom erachter welke interessegebieden het beste aansluiten bij jouw antwoorden. Vanaf daar kan je verder met zoeken naar een opleiding.

Klaar voor de start?

Informatie voor ouders en decanen

Ouder met kind tijdens overleg

Studiekeuzetips

Studiekeuzetips
voor ouders en verzorgers

Vind handige tips om je kind te ondersteunen en/of meld je aan voor de eerstvolgende oudersessie.

SCC Ouderenbrochure

Download het boekje

Download het boekje
voor ouders en verzorgers

In dit boekje van het Study & Career Centre van De Haagse Hogeschool lees je alles over studeren op het hbo. Ook vind je informatie over het studiekeuzeproces en vind je praktische tips en adviezen.

Meerdere personen lezen documenten

Informatie voor decanen

Ben je decaan in het voortgezet onderwijs of mbo? Bekijk hier wat De Haagse Hogeschool voor jou kan betekenen.