Meeloopdagen 2023 - 2024

Voor alle opleidingen starten de meeloopdagen weer vanaf het volgende studiejaar.  Wil je een seintje ontvangen als de aanmelding weer opengaat? Laat dan via de button hieronder je naam en e-mailadres achter. Dan krijg je van ons een berichtje zodra er meer informatie beschikbaar is en je je aan kunt melden voor Meelopen, Proefstuderen én onze Open Dagen. 

Houd me op de hoogte

Wat is een meeloopdag?

Allemaal leuk en aardig, die georganiseerde programma’s en open dagen. Maar jij wilt weten hoe de studie écht is. Gewoon een dagje meekijken in het leven van een huidige student bij de opleiding die jou interessant lijkt. Dat kan! Met onze meeloopdag die kosteloos en vrijblijvend door onze opleidingen wordt aangeboden.

Tijdens de meeloopdag word je gekoppeld aan een student die jou op sleeptouw neemt. Samen volg je zijn of haar lessen en maak je een gewone lesdag mee. Geen op maat gemaakt programma voor jou, dus dat betekent dat je soms middenin een blok binnenkomt. Het kan zijn dat je er niks van snapt. En dat is helemaal niet erg. Je volgt tenslotte ‘zomaar’ een paar lessen en bent niet voorbereid. Het gaat erom dat je ziet hoe het eraan toe gaat. In het echt. Hoe studenten met elkaar omgaan en wie de docenten zijn.

Voor wie is de meeloopdag bedoeld?

Zit je in je eindexamenjaar of het jaar ervoor en heb je interesse in een opleiding van De Haagse Hogeschool? Dan kan je je aanmelden voor de meeloopdag. Heb je interesse in een deeltijd opleiding? Ook dan ben je van harte welkom!

Contact

Vragen over de opleidingen kun je natuurlijk altijd stellen aan de docenten en studenten, je vindt hun contactgegevens onder de praktische informatie op de opleidingspagina's.