Samenwerken

De Haagse Hogeschool stimuleert haar studenten om nieuwsgierig te zijn, vragen te stellen en antwoorden te zoeken bij alles wat ze doen. Samenwerking met andere instellingen is hierbij onmisbaar.
Zet een student, docent of lector in

Ontdek de verschillende samenwerkingsvormen die De Haagse Hogeschool biedt, zoals stages en afstudeeropdrachten, onderzoek, opleidingsprojecten en andere samenwerkingen. U bent van harte welkom!

Gebruik ons gebouw of voorzieningen

Voor als u op zoek bent naar een ruimte voor een congres, vergadering, conferentie of bedrijfsevenement.

Laat uw personeel bijscholen

Laat uw personeel (bij)scholen
Ontdek de mogelijkheden: Master and Professional Courses, Incompany trainingen en duaal-, deeltijd- en Associate Degree-opleidingen.

The Lighthouse

The Lighthouse is hét centrum voor ontmoeting en inspiratie van De Haagse Hogeschool.

Hbo-v praktijkleren

HBO-V Praktijkleren
Kennis en vaardigheden toepassen in de beroepspraktijk. Dat is precies wat studenten HBO-V doen tijdens praktijkleren. Zo ontwikkelen ze nieuwe, verpleegkundige competenties. En groeien ze uit tot verpleegkundigen op hbo-niveau.