Samenwerken

De Haagse Hogeschool stimuleert haar studenten om nieuwsgierig te zijn, vragen te stellen en antwoorden te zoeken bij alles wat ze doen. Samenwerking met andere instellingen is hierbij onmisbaar.

Wilt u als bedrijf of organisatie een vacature voor een stage- of afstudeer opdracht aanmelden. Klik direct op onderstaande knop.

BB-8 droid Projecten en eerdere samenwerkingen

De Haagse wisselt kennis, kunde en ervaring uit met het werkveld op lokaal, regionaal, landelijk en internationaal niveau. Dat doen we op diverse manieren.

The Lighthouse The Lighthouse

The Lighthouse is hét centrum voor ontmoeting en inspiratie van De Haagse Hogeschool.

Zet een student, docent of lector in Stage, leerarbeidsplaats of afstuderen?

Wilt u als bedrijf of organisatie een student van De Haagse Hogeschool de mogelijkheid bieden voor een stage, leerarbeidsplaats of afstudeeropdracht?

Laat uw personeel bijscholen Laat uw personeel (bij)scholen

Ontdek de mogelijkheden: Master and Professional Courses, Incompany trainingen en duaal-, deeltijd- en Associate Degree-opleidingen.

Bekijk onze corporate brochure

Corporate brochure