Samenwerken

De Haagse Hogeschool stimuleert haar studenten om nieuwsgierig te zijn, vragen te stellen en antwoorden te zoeken bij alles wat ze doen. Samenwerking met andere instellingen is hierbij onmisbaar.
Zet een student, docent of lector in

Wij nodigen u graag uit om de verschillende samenwerkingsvormen die De Haagse Hogeschool biedt te ontdekken. Zoals stages, afstudeeropdrachten, opleidingsprojecten en samenwerking met onze expertisecentra.

Gebruik ons gebouw of voorzieningen

Voor als u op zoek bent naar een ruimte voor een congres, vergadering, conferentie of bedrijfsevenement.

Laat uw personeel bijscholen

Laat uw personeel (bij)scholen
De Haagse Hogeschool biedt bedrijven onderwijsprogramma’s op maat.

The Lighthouse

The Lighthouse is hét centrum voor ontmoeting en inspiratie van De Haagse Hogeschool.

Hbo-v praktijkleren

HBO-V Praktijkleren
Kennis en vaardigheden toepassen in de beroepspraktijk. Dat is precies wat studenten HBO-V doen tijdens praktijkleren. Zo ontwikkelen ze nieuwe, verpleegkundige competenties. En groeien ze uit tot verpleegkundigen op hbo-niveau.