Samenwerken

De Haagse Hogeschool stimuleert haar studenten om nieuwsgierig te zijn, vragen te stellen en antwoorden te zoeken bij alles wat ze doen. Samenwerking met andere instellingen is hierbij onmisbaar.

Wilt u als bedrijf of organisatie een vacature voor een stage- of afstudeer opdracht aanmelden. Klik direct op onderstaande knop.

Aanmelden stage of afstudeeropdracht

Zet een student, docent of lector in Zet een student, docent of lector in

Ontdek de verschillende samenwerkingsvormen die De Haagse Hogeschool biedt, zoals stages en afstudeeropdrachten, onderzoek, opleidingsprojecten en andere samenwerkingen. U bent van harte welkom!

The Lighthouse The Lighthouse

The Lighthouse is hét centrum voor ontmoeting en inspiratie van De Haagse Hogeschool.

Laat uw personeel bijscholen Laat uw personeel (bij)scholen

Ontdek de mogelijkheden: Master and Professional Courses, Incompany trainingen en duaal-, deeltijd- en Associate Degree-opleidingen.

Bekijk onze corporate brochure

Corporate brochure