Associate degree

Een Associate degree is een erkende tweejarige hbo-opleiding. Een Ad-programma maakt deel uit van een hbo-bacheloropleiding en wordt bij De Haagse Hogeschool in deeltijd variant aangeboden. Wanneer je de opleiding hebt afgerond, krijg je het diploma Associate degree (Ad). Hierna heb je de keuze om nog twee jaar door te studeren om je hbo-diploma te behalen. Een Ad sluit goed aan op passende mbo-opleidingen (niveau 4).

Deeltijd Bacheloropleidingen

Wil je beter worden in je vak, hogerop komen of ben je toe aan totaal iets anders? De Haagse Hogeschool biedt een praktijkgericht en veelzijdig aanbod voor professionals. Bekijk hier onze deeltijd bachelors en bekijk op de andere tabbladen onze post hbo, associate degree en master opleidingen. Selecteer hiervoor de vorm deeltijd in het filtermenu rechts.. 

Wil je meer weten over Deeltijd studeren bij De Haagse? Op onze deeltijdpagina vind je antwoord op algemene vragen en lees je verhalen van andere deeltijdstudenten.  

Filteren op Leeg alle filters
Interessegebied
Lestaal
Vorm
Duur
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Sorteren op
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.