Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Het alumnibureau organiseert regelmatig evenementen waarmee je je voordeel kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan trainingen over actuele ontwikkelingen, activiteiten binnen jouw vakgebied, nascholingscursussen, symposia en reünies. Ook kun je in contact blijven met docenten en je voormalige klasgenoten.

Het alumninetwerk van De Haagse is de ideale manier om op informele wijze je netwerk uit te breiden. Nuttig en zinvol dus voor als je op zoek bent naar je eerste baan of een carrièremove wil maken. Wereldwijd hebben we inmiddels al ruim 80.000 alumni. Een zeer uitgebreid en waardevol netwerk vol uiteenlopende kennis en ervaring.

In the spotlight

31 januari 2022

Colinda Leemburg is Alumni Officer

Algemeen

“Ik vind het erg leuk om in contact te zijn met oud-studenten van onze hogeschool.”
Lees meer

31 januari 2022

Alumna Alycia Biekram groeide van een job als Medewerker Business Support naar een baan als Manager Duurzaamheid en Development

Algemeen

"Al sinds mijn afstuderen ben ik bezig met duurzaamheid. Dat thema is de rode draad in mijn loopbaan.”
Lees meer

Onze socialmediakanalen

Plaats een vacature

Op zoek naar goede werknemers? Stuur een korte omschrijving van de vacature en de link naar de site waar de vacature(s) staat(n) naar alumni@hhs.nl. Wij plaatsen vervolgens de vacature door in de LinkedIn-groep van de hogeschool (ruim 13.000 leden). Ben je zelf oud-student van De Haagse? Dan kun je lid worden van deze groep en zelf de vacature posten.

LinkedIn

Bekijk de carrières van 140.000 HHS-alumni op onze LinkedIn university page. Waar werken ze? Wat doen ze? Wie zijn onze vooraanstaande alumni? 

Daarnaast blijf je via de LinkedIn-groep van de hogeschool (ruim 13.000 leden) simpel op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen De Haagse en kun je deelnemen aan discussies en netwerken.

Facebook, Twitter, Instagram

Wil je alumninetwerk van De Haagse ook volgen via andere sociale mediakanalen? Dat kan. We hebben een groep op Facebook (ruim 6.900 leden), een account op Twitter en zijn ook aanwezig op Instagram.

Vervangende documenten

Ben je je diploma kwijt?

Via het 'Mijn diploma’s' kun je van alle diploma’s van na 1996 een vervangend document of een digitaal uittreksel opvragen.

Heb je een gewaarmerkte kopie nodig van je diploma, eindcijferlijst of propedeusecertificaat?

Dat kan. Kom met je originele documenten en een geldig identiteitsbewijs langs bij de Student Services Desk. Zij maken ter plekke een gewaarmerkte kopie voor je.

Niet in de gelegenheid om langs te komen? 

Vul dan het online aanvraagformulier Kopie Getuigschrift in. De Centrale Studenten Inschrijving verstuurt (kosteloos) binnen 6 weken een gewaarmerkte kopie naar je thuisadres.

Heb je nog vragen? Neem contact op met de Centrale Studenten Inschrijving.

Contact

Registreer je als alumnus

We blijven graag met je in contact. Registreer je als alumnus.

Postadres

De Haagse Hogeschool
OKC / Alumnibureau
Postbus 13336
2501 EH Den Haag

Bezoekadres

Gebouw Poseidon
Johanna Westerdijkplein 109 / 6e etage
2521 EN Den Haag