Alumni

Diploma op zak? We blijven graag met je in contact. We kunnen namelijk nog veel voor elkaar betekenen, ook na je afstuderen. Het alumnibureau van De Haagse organiseert regelmatig evenementen waarmee je je voordeel kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan trainingen over actuele ontwikkelingen en activiteiten binnen jouw vakgebied, nascholingscursussen, symposia en reünies. Ook kun je in contact blijven met docenten en je voormalige klasgenoten. Registreer je als alumnus.

Trainingsaanbod voor alumni

AlumniDe Haagse Hogeschool wil ook na het afstuderen jou graag van dienst zijn bij je (door)ontwikkeling als (young) professional. Door middel van coaching, workshops en trainingen brengen we oud-studenten van verschillende leeftijden en disciplines samen, leren we van elkaars verhalen en ervaringen, en breiden we onze netwerken uit.

Het alumninetwerk van De Haagse is de ideale manier om op informele wijze je netwerk uit te breiden. Nuttig en zinvol dus voor als je op zoek bent naar je eerste baan of een carrièremove wil maken. Wereldwijd hebben we inmiddels al ruim 80.000 alumni. Een zeer uitgebreid en waardevol netwerk vol uiteenlopende kennis en ervaring.

Onze socialmediakanalen

Plaats een vacature

Op zoek naar goede werknemers? Stuur een korte omschrijving van de vacature en de link naar de site waar de vacature(s) staat(n) naar alumni@hhs.nl. Wij plaatsen vervolgens de vacature door in de LinkedIn-groep van de hogeschool (ruim 13.000 leden). Ben je zelf oud-student van De Haagse? Dan kun je lid worden van deze groep en zelf de vacature posten.

LinkedIn

Bekijk de carrières van 140.000 HHS-alumni op onze LinkedIn university page. Waar werken ze? Wat doen ze? Wie zijn onze vooraanstaande alumni? 

Daarnaast blijf je via de LinkedIn-groep van de hogeschool (ruim 13.000 leden) simpel op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen De Haagse en kun je deelnemen aan discussies en netwerken.

Facebook, Twitter, Instagram

Wil je alumninetwerk van De Haagse ook volgen via andere sociale mediakanalen? Dat kan. We hebben een groep op Facebook (ruim 6.900 leden), een account op Twitter en zijn ook aanwezig op Instagram.

Internationale alumnikringen  

Van onze 80.000 alumni, woont bijna 10% in het buitenland. Van Aruba tot Zweden, van New York tot Melbourne; HHS-alumni vind je overal. De Haagse Hogeschool gelooft in een levenslange, wederzijds zinvolle band met haar alumni en wil ook buiten Nederland het contact met afgestudeerden onderhouden en lokale initiatieven faciliteren. Bekijk hier al onze alumnikringen.  

Vervangende documenten

Ben je je diploma kwijt?
Via het 'Mijn diploma’s' kun je van alle diploma’s van na 1996 een vervangend document of een digitaal uittreksel opvragen.

Heb je een gewaarmerkte kopie nodig van je diploma, eindcijferlijst of propedeusecertificaat?
Dat kan. Kom met je originele documenten en een geldig identiteitsbewijs langs bij de Student Services Desk. Zij maken ter plekke een gewaarmerkte kopie voor je.

Niet in de gelegenheid om langs te komen? 
Vul dan het online aanvraagformulier Kopie Getuigschrift in. De Centrale Studenten Inschrijving verstuurt (kosteloos) binnen 6 weken een gewaarmerkte kopie naar je thuisadres.

Heb je nog vragen? Neem contact op met de Centrale Studenten Inschrijving.

Contact

Heb je vragen of wil je iets doorgeven? Of heb je nog tips voor leuke en interessante activiteiten? Laat het ons dan weten via alumni@hhs.nl.

De Haagse Hogeschool
Alumnibureau
Mw. Colinda Leemburg, Coördinator Alumnirelaties
alumni@hhs.nl
070 - 445 75 57

Postadres
De Haagse Hogeschool
OKC / Alumnibureau
Postbus 13336
2501 EH Den Haag

Bezoekadres
Gebouw Poseidon
Johanna Westerdijkplein 109 / 6e etage
2521 EN Den Haag