Alumni

Diploma op zak? We blijven graag met je in contact. We kunnen namelijk nog veel voor elkaar betekenen, ook na je afstuderen. Het alumnibureau van De Haagse organiseert regelmatig evenementen waarmee je je voordeel kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan trainingen over actuele ontwikkelingen en activiteiten binnen jouw vakgebied, nascholingscursussen, symposia en reünies. Ook kun je in contact blijven met docenten en je voormalige klasgenoten. Registreer je als alumnus.

Trainingsaanbod voor alumni

De Haagse Hogeschool wil ook na het afstuderen jou graag van dienst zijn bij je (door)ontwikkeling als (young) professional. Door middel van coaching, workshops en trainingen brengen we oud-studenten van verschillende leeftijden en disciplines samen, leren we van elkaars verhalen en ervaringen, en breiden we onze netwerken uit. Bekijk hier ons aanbod voor het huidige studiejaar.

Het alumninetwerk van De Haagse is de ideale manier om op informele wijze je netwerk uit te breiden. Nuttig en zinvol dus voor als je op zoek bent naar je eerste baan of een carrièremove wil maken. Wereldwijd hebben we inmiddels al ruim 80.000 alumni. Een zeer uitgebreid en waardevol netwerk vol uiteenlopende kennis en ervaring.

Alumni

Plaats een vacature

Op zoek naar goede werknemers? Stuur een korte omschrijving van de vacature en de link naar de site waar de vacature(s) staat(n) naar alumni@hhs.nl. Wij plaatsen vervolgens de vacature door in de LinkedIn-groep van de hogeschool (ruim 13.000 leden). Ben je zelf oud-student van De Haagse? Dan kun je lid worden van deze groep en zelf de vacature posten.

Bekijk de carrières van 80.000 HHS-alumni op onze LinkedIn university page. Waar werken ze? Wat doen ze? Wie zijn onze vooraanstaande alumni?

Daarnaast blijf je via de LinkedIn-groep van de hogeschool (ruim 13.000 leden) simpel op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen De Haagse en kun je deelnemen aan discussies en netwerken.

Facebook, Twitter, Instagram

Wil je alumninetwerk van De Haagse ook volgen via andere sociale mediakanalen? Dat kan. We hebben een groep op Facebook (ruim 6.700 leden), een account op Twitter en zijn ook aanwezig op Instagram.

Internationale alumnikringen

Van onze 80.000 alumni, woont bijna 10% in het buitenland. Van Aruba tot Zweden, van New York tot Melbourne; HHS-alumni vind je overal. De Haagse Hogeschool gelooft in een levenslange, wederzijds zinvolle band met haar alumni en wil ook buiten Nederland het contact met afgestudeerden onderhouden en lokale initiatieven faciliteren. Bekijk hier al onze alumnikringen.

Vervangende documenten

Ben je je diploma kwijt? Via DUO kun je van alle diploma’s van na 1996 een vervangend document of een digitaal uittreksel opvragen.

Voor een gewaarmerkte kopie van je diploma kun je terecht bij het Centraal Inschrijvingsbureau van De Haagse Hogeschool. Stuur een e-mail naar: CSI@hhs.nl

Contact

Heb je vragen of wil je iets doorgeven? Of heb je nog tips voor leuke en interessante activiteiten? Laat het ons dan weten via alumni@hhs.nl.

De Haagse Hogeschool
Alumnibureau