Alumni

Diploma op zak? We blijven graag met je in contact. We kunnen namelijk nog veel voor elkaar betekenen, ook na je afstuderen. Het alumnibureau van De Haagse organiseert regelmatig evenementen waarmee je je voordeel kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan actuele ontwikkelingen en activiteiten binnen jouw vakgebied, zoals nascholingscursussen, symposia en reünies. Ook kun je in contact blijven met docenten en je voormalige klasgenoten.
Wil je ook op de hoogte blijven? Registreer je als alumnus.

Trainingsaanbod voor alumni

De Haagse Hogeschool wil ook na het afstuderen jou graag van dienst zijn bij je (door)ontwikkeling als (young) professional. Door middel van coaching, workshops en trainingen brengen we oud-studenten van verschillende leeftijden en disciplines samen, leren we van elkaars verhalen en ervaringen, en breiden we onze netwerken uit. Bekijk hier ons aanbod voor het huidige studiejaar.

Toegang tot het alumninetwerk

Het alumninetwerk van De Haagse is de ideale manier om op informele wijze je netwerk uit te breiden. Nuttig en zinvol dus voor als je opzoek bent naar je eerste baan of een carrière move wil maken. Wereldwijd hebben we inmiddels al ruim 80.000 alumni. Een zeer uitgebreid en waardevol netwerk vol uiteenlopende kennis en ervaring.

Alumni

Plaats een vacature

Op zoek naar goede werknemers? Stuur een korte omschrijving van de vacature en de link naar de site waar de vacature(s) staat(n) naar alumni@hhs.nl. Ook in de LinkedIn-group staat het vrij om vacatures te delen die interessant zijn voor onze alumni.

LinkedIn-group

Bekijk de carrières van meer dan 65.000 alumni op de LinkedIn-Group van De Haagse. Waar werken ze? Wat doen ze? Wie zijn vooraanstaande alumni? Daarnaast blijf je makkelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen De Haagse en kun je deelnemen aan discussies of netwerken.
Meld je aan voor de LinkedIn-groep van De Haagse.

Vervangende documenten

Ben je je diploma kwijt? Via DUO kun je van alle diploma’s van na 1996 een vervangend document of een digitaal uittreksel opvragen.

Voor een gewaarmerkte kopie van je diploma kun je terecht bij het Centraal Inschrijvingsbureau van De Haagse Hogeschool. Stuur een e-mail naar: CSI@hhs.nl.

Contact

Heb je vragen of wil je iets doorgeven? Of heb je nog tips voor leuke en interessante activiteiten? Laat het ons dan weten via alumni@hhs.nl.

De Haagse Hogeschool
Alumnibureau