Kom langs voor een boeiend gesprek bij Art Lovers met kunstenaar Marjan Teeuwen over het creëren van kunst met afval, het omgaan met vergankelijkheid en haar ervaringen met werken in conflictgebieden. 

Marjan Teeuwen heeft haar loopbaan gewijd aan het creëren van meeslepende installaties in gebouwen die op het punt staan om te worden gesloopt. Hoe slaagt ze erin om overweldigende installaties te maken met afval? Wat is de rol van de fascinerende foto's van haar unieke werk in haar artistieke praktijk? En hoe blijf je authentiek als kunstenaar terwijl je actief bent in een conflictgebied? Daarnaast onderzoeken we wat het betekent voor een kunstenaar wanneer haar werk uiteindelijk wordt gesloopt.

Het interview wordt geleid door Johan Nieuwenhuize, een kunstenaar en adviseur van onze kunstcollectie.

Na afloop van het interview ben je van harte welkom om met de kunstenaar te praten en samen met ons te genieten van een gratis drankje.

Meld je aan!

Foto bovenaan pagina
© Marjan Teeuwen | Verwoest Huis

Art Lovers

Hou je van kunst? Kom dan langs bij Art Lovers! Kunstenaars komen naar De Haagse Hogeschool om zelf over hun werk te vertellen. Best bijzonder, want wanneer ontmoet je nou een kunstenaar?

Ontdek meer
The Lighthouse Art Lovers

Dit is een evenement van The Lighthouse

The Lighthouse biedt een programma vol interessante activiteiten over actuele vraagstukken en wereldwijde issues.

Ontdek meer
The Lighthouse - Ilja Leonard Pfeijffer