Studie kiezen

Met 69 (voltijd-, deeltijd- en duale) bacheloropleidingen en 27 masters en professional courses valt er op De Haagse Hogeschool veel te kiezen. Daar geven we je graag wat uitleg bij.
2. Hulp bij studiekeuze - OpenDag

Hulp bij studiekeuze
Het Study & Career Centre van De Haagse Hogeschool organiseert allerlei activiteiten om je te ondersteunen bij het maken van je studiekeuze, waaronder de Open Dag.

Zoek op interessegebied

Zoek op interessegebied
Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat je leuk vindt, kan richting geven aan je studiekeuze. Wij hebben onze opleidingen per interessegebied voor jou op een rijtje gezet.

Zoek op profiel

Zoek op profiel
Op de middelbare school koos je een profiel. Dat kan richting geven aan je studiekeuze. Wij hebben onze opleidingen die binnen jouw profiel passen op een rijtje gezet.

Studieniveaus

Studieniveaus
Voltijd, deeltijd, duaal… Wat betekent wat, en wat is het verschil?

Inschrijven en uitschrijven

Inschrijving en uitschrijving
Bij de Centrale Studenten Inschrijving (CSI) kan je terecht voor alles wat te maken heeft met de in- en uitschrijving van je studie aan De Haagse Hogeschool.

4. Hulp bij studiekeuze - Meelopen

Verkorte studie voor vwo'ers
Voor de beroepsgerichte vwo’er die wel van een uitdaging houdt. Je hbo-diploma in 3 jaar in plaats van 4. Bij deze opleidingen kan het.

Masters & Professional courses

Masters & Professional Courses
Onderwijs op master- en post-hbo-niveau, voor bedrijven, instellingen en individuele cursisten. De Academie voor Masters & Professional Courses verzorgt het allemaal.

Honours Programme_20170331_QB-21

Honours Programme
Zin in een extra uitdaging naast je studie? Met ons Honours Programme ga je in een divers team aan de slag met thema’s die er écht toe doen.