Studie kiezen

Met 69 (voltijd-, deeltijd- en duale) bacheloropleidingen en 27 masters en professional courses valt er op De Haagse Hogeschool veel te kiezen. Daar geven we je graag wat uitleg bij. Informatie voor decanen is hier te vinden.

2. Hulp bij studiekeuze - OpenDag Hulp bij studiekeuze

Het Study & Career Centre van De Haagse Hogeschool organiseert allerlei activiteiten om je te ondersteunen bij het maken van je studiekeuze, waaronder de Open Dag.

Studieniveaus Studieniveaus

Voltijd, deeltijd, duaal… Wat betekent wat, en wat is het verschil?

Zoek op interessegebied Ontdek jouw interessegebied

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat je leuk vindt, kan richting geven aan je studiekeuze. Wij hebben onze opleidingen per interessegebied voor jou op een rijtje gezet.

Meet and match Hoe ver ben jij met je studiekeuze?

Voor elke fase hebben we een pagina ontwikkeld met tips en studiekeuzeactiviteiten die jou verder kunnen helpen. Je kunt instappen in de fase die bij jou past.

Inschrijven en uitschrijven Alles over aanmelden en inschrijven

Hier lees je precies hoe je je inschrijft en aanmeldt voor een studie aan De Haagse Hogeschool.

The Hague Graduate School The Hague Graduate School

Voor professionals die zich verder willen ontwikkelen. Een veelzijdige programma van masteropleidingen, post-hbo-opleidingen, mastermodules en masterclasses. Learn today, apply tomorrow.

4. Hulp bij studiekeuze - Meelopen Verkorte studie voor vwo'ers

Voor de beroepsgerichte vwo’er die wel van een uitdaging houdt. Je hbo-diploma in 3 jaar in plaats van 4. Bij deze opleidingen kan het.

Deeltijd slide Deeltijd studeren

Wil je beter worden in je vak, hogerop komen of ben je toe aan totaal iets anders? De Haagse Hogeschool biedt een praktijkgericht en veelzijdig aanbod. Bekijk onze deeltijd bachelor, post bachelor, associate degree en master opleidingen of laat je inspireren tijdens een van onze open dagen.

Vestigingen Onze locaties

Je vindt De Haagse Hogeschool op vier verschillende locaties, verdeeld over Den Haag, Delft en Zoetermeer.