Studie kiezen

Met 69 (voltijd-, deeltijd- en duale) bacheloropleidingen en 27 masters en professional courses valt er op De Haagse Hogeschool veel te kiezen. Daar geven we je graag wat uitleg bij. Informatie voor decanen is hier te vinden.
2. Hulp bij studiekeuze - OpenDag

Hulp bij studiekeuze
Het Study & Career Centre van De Haagse Hogeschool organiseert allerlei activiteiten om je te ondersteunen bij het maken van je studiekeuze, waaronder de Open Dag.

Studieniveaus

Studieniveaus
Voltijd, deeltijd, duaal… Wat betekent wat, en wat is het verschil?

Zoek op interessegebied

Zoek op interessegebied
Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat je leuk vindt, kan richting geven aan je studiekeuze. Wij hebben onze opleidingen per interessegebied voor jou op een rijtje gezet.

Meet and match

Zoek op profiel
Op de middelbare school koos je een profiel. Dat kan richting geven aan je studiekeuze. Wij hebben onze opleidingen die binnen jouw profiel passen op een rijtje gezet.

Inschrijven en uitschrijven

Alles over aanmelden en inschrijven
Hier lees je precies hoe je je inschrijft en aanmeldt voor een studie aan De Haagse Hogeschool.

Masters & Professional courses

Masters & Professional Courses
Onderwijs op master- en post-hbo-niveau, voor bedrijven, instellingen en individuele cursisten. De Academie voor Masters & Professional Courses verzorgt het allemaal.

4. Hulp bij studiekeuze - Meelopen

Verkorte studie voor vwo'ers
Voor de beroepsgerichte vwo’er die wel van een uitdaging houdt. Je hbo-diploma in 3 jaar in plaats van 4. Bij deze opleidingen kan het.

Honours Programme_20170331_QB-21

Honours Programme
Zin in een extra uitdaging naast je studie? Met ons Honours Programme ga je in een divers team aan de slag met thema’s die er écht toe doen.

Deeltijd slide

Studeren naast je werk?
Wil je beter worden in je vak, hogerop komen of ben je toe aan totaal iets anders? De Haagse Hogeschool biedt een praktijkgericht en veelzijdig aanbod. Bekijk onze deeltijd bachelor, post bachelor, associate degree en master opleidingen of laat je inspireren tijdens een van onze open dagen.

Vestigingen

Onze locaties
Je vindt De Haagse Hogeschool op vier verschillende locaties, verdeeld over Den Haag, Delft en Zoetermeer.