Een studie kiezen, hoe doe je dat?

De Haagse biedt jou online studiekeuzehulp!

SCC170411WS002

Ook nu tijdens de coronacrisis staan onze studiekeuzeadviseurs voor je klaar om je te helpen bij je studiekeuze. Niet fysiek op de Haagse, maar wel online of per telefoon. Juist deze periode kun je goed gebruiken om de tijd te nemen je goed te oriënteren op jezelf en op jouw mogelijkheden.

Wat bieden wij?

Neem contact met ons op als je een vraag hebt over jouw studiekeuze.

• Je bent welkom om je studiekeuzevraag te stellen per WhatsApp. Iedere dinsdag en donderdag is het mogelijk om jouw studiekeuzevraag naar ons te appen. Een studiekeuzeadviseur is er om jou te helpen. App jouw vraag naar 06 - 86 82 51 20.
  • Of mail je vraag naar studycareer@hhs.nl.

Wil je direct aan de slag...

• ...in een online of telefonisch studiekeuzegesprek? Vul dan dit formulier in. Een studiekeuzeadviseur neemt contact met je op voor het plannen van een afspraak.
  • ...met een professionele beroepentest? Kijk hier voor meer informatie en meld je meteen aan voor onze workshop en professionele interessetest.
  • ...of ga direct aan de slag met onze online studiekeuzetest.

Bekijk de opleidingsinformatie

Weet je al welke opleiding je wilt gaan doen en ben je op zoek naar meer inhoudelijke informatie? Op onze website staat uitgebreide informatie over al onze opleidingen (voltijd, deeltijd, duaal en Associate Degree). Op de opleidingspagina's vind je onder andere meer informatie over welke vakken je krijgt, wat je ermee kunt worden, hoe het zit met stages en hoe je je inschrijft. Ook kun je contact opnemen met de opleiding zelf of met een student van de opleiding.

Bekijk een opleidingspresentatie

Wil je een presentatie van een opleiding zien? Bekijk hieronder de opleidingsvideo's en de webinars van alle opleidingen.

Opleidingsvideo's

Webinars

Contact en vragen over studiekeuze

Heb je hulp nodig bij het maken van je studiekeuze? Onze studiekeuzeadviseurs zijn bereikbaar via studycareer@hhs.nl.

Heb je een vraag over aanmelden en inschrijven? Neem contact op met onze Studentservices Desk via csi@hhs.nl.

Wil je advies over jouw persoonlijke omstandigheden, informatie over studiefinanciering of studeren met een functiebeperking? Bekijk dan de pagina van onze studentendecanen.

Maak hieronder vast kennis met onze studiekeuzeadviseurs Sandra Fekkes, Francis Klaassen en Hanneke van Riet.

studiekeuzeadviseurs