Een studie kiezen, hoe doe je dat?

De Haagse biedt jou online studiekeuzehulp!

SCC170411WS002

Ook nu tijdens de coronacrisis staan onze studiekeuzeadviseurs voor je klaar om je te helpen bij je studiekeuze. Niet fysiek op de Haagse, maar wel online of per telefoon. Juist deze periode kun je goed gebruiken om de tijd te nemen je goed te oriënteren op jezelf en op jouw mogelijkheden.

Wat bieden wij?

Neem contact met ons op als je een vraag hebt over jouw studiekeuze.

• Je bent welkom om je studiekeuzevraag te stellen per WhatsApp. Iedere dinsdag en donderdag tussen 14.00 en 15.00 uur zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 86 82 51 20.
  • Of mail je vraag naar studycareer@hhs.nl.

Wil je direct aan de slag...

• ...in een telefonisch studiekeuzegesprek? Vul dan dit formulier in. Een studiekeuzeadviseur neemt contact met je op voor het plannen van een telefonische afspraak.
  • ...met een professionele beroepentest? Kijk hier voor meer informatie en meld je meteen aan voor onze workshop en professionele interessetest.

Bekijk de opleidingsinformatie

Weet je al welke opleiding je wilt gaan doen en ben je op zoek naar meer inhoudelijke informatie? Op onze website staat uitgebreide informatie over al onze opleidingen (voltijd, deeltijd, duaal en Associate Degree). Op de opleidingspagina's vind je onder andere meer informatie over welke vakken je krijgt, wat je ermee kunt worden, hoe het zit met stages en hoe je je inschrijft. Ook kun je contact opnemen met de opleiding zelf of met een student van de opleiding.

Bekijk een opleidingspresentatie

Wil je een presentatie van een opleiding zien? Klik in de lijst het linkje aan en bekijk de webinar.

Contact en vragen over studiekeuze

Heb je hulp nodig bij het maken van je studiekeuze? Onze studiekeuzeadviseurs zijn bereikbaar via studycareer@hhs.nl.

Heb je een vraag over aanmelden en inschrijven? Neem contact op met onze Studentservices Desk via csi@hhs.nl.

Maak hieronder vast kennis met onze studiekeuzeadviseurs Sandra Fekkes, Francis Klaassen en Hanneke van Riet.

studiekeuzeadviseurs