Meelopen

SAT_20170606_QB-31Allemaal leuk en aardig, die georganiseerde programma’s en open dagen. Maar jij wilt weten hoe de studie écht is. Gewoon een dagje meekijken in het leven van een huidige student bij de opleiding die jou interessant lijkt. Dat kan! Met onze meeloopdag die kosteloos en vrijblijvend door onze opleidingen wordt aangeboden.

Tijdens de meeloopdag word je gekoppeld aan een student die jou op sleeptouw neemt. Samen volg je zijn of haar lessen en maak je een gewone lesdag mee. Geen op maat gemaakt programma voor jou, dus dat betekent dat je soms middenin een blok binnenkomt. Het kan zijn dat je er niks van snapt. En dat is helemaal niet erg. Je volgt tenslotte ‘zomaar’ een paar lessen en bent niet voorbereid. Het gaat erom dat je ziet hoe het eraan toe gaat. In het echt. Hoe studenten met elkaar omgaan en wie de docenten zijn.

Voor wie is de meeloopdag bedoeld?

Zit je in je eindexamenjaar of het jaar ervoor en heb je al een Open Dag van De Haagse Hogeschool bezocht? Dan kan je je aanmelden voor de meeloopdag.

Aanmelden

Klik op de opleiding die jou interessant lijkt en vul het aanmeldformulier in. De opleiding neemt dan contact met je op om een geschikt moment in te plannen voor het meelopen.

HBO-ICT Delft

Bij HBO-ICT op onze locatie in Delft kun je Meelopen op vaste data. In Delft wordt de differentiatie Network & Systems Engineering aangeboden. Tijdens het meelopen volg je vakken van deze differentiatie.

HBO-ICT Den Haag

Bij HBO-ICT op onze locatie in Den Haag kun je Meelopen in groepsverband op vaste data. In Den Haag worden de differentiaties Software Engineering en Business & Data Management aangeboden. Tijdens het meelopen volg je samen met andere scholieren vakken van deze differentiaties.

Een paar dagen voorafgaand aan het meelopen ontvang je het programma en de nodige details van ons. Kijk bij de andere locaties van HBO-ICT welke differentiaties daar worden aangeboden. Ik wil in Den Haag meelopen op:

HBO-ICT Zoetermeer

Bij HBO-ICT op onze locatie in Zoetermeer kun je Meelopen in groepsverband op vaste data. In Zoetermeer worden de differentiaties Software Engineering en Innovative Development en Information Security Management aangeboden. Tijdens het meelopen volg je samen met andere scholieren vakken van deze differentiaties.

Een paar dagen voorafgaand aan het meelopen ontvang je het programma en de nodige details van ons. Kijk bij de andere locaties van HBO-ICT welke differentiaties daar worden aangeboden. Ik wil in Zoetermeer meelopen op:

HBO-ICT Deeltijd, Den Haag

Bij HBO-ICT Deeltijd op onze locatie in Den Haag kun je Meelopen op vaste data. Je schuift aan tijdens een reguliere les op dinsdag- of donderdagavond.