Meelopen

SAT_20170606_QB-31

Meeloopdagen vinden plaats van november 2021 t/m mei 2022. Lees hieronder wat je gaat doen tijdens een Meeloopdag en hoe je jezelf kan aanmelden.

Wat is een meeloopdag?

Allemaal leuk en aardig, die georganiseerde programma’s en open dagen. Maar jij wilt weten hoe de studie écht is. Gewoon een dagje meekijken in het leven van een huidige student bij de opleiding die jou interessant lijkt. Dat kan! Met onze meeloopdag die kosteloos en vrijblijvend door onze opleidingen wordt aangeboden.

Tijdens de meeloopdag word je gekoppeld aan een student die jou op sleeptouw neemt. Samen volg je zijn of haar lessen en maak je een gewone lesdag mee. Geen op maat gemaakt programma voor jou, dus dat betekent dat je soms middenin een blok binnenkomt. Het kan zijn dat je er niks van snapt. En dat is helemaal niet erg. Je volgt tenslotte ‘zomaar’ een paar lessen en bent niet voorbereid. Het gaat erom dat je ziet hoe het eraan toe gaat. In het echt. Hoe studenten met elkaar omgaan en wie de docenten zijn.

Voor wie is de meeloopdag bedoeld?

Zit je in je eindexamenjaar of het jaar ervoor en heb je al een Open Dag van De Haagse Hogeschool bezocht? Dan kan je je aanmelden voor de meeloopdag.

Deelnemende opleidingen online meelopen 2021/2022

De volgende opleidingen bieden een online Meeloopdag aan: