Open Dag 13 november

Heeft De Haagse het ook voor jou?

OD-Web_1920x1080-01

We kijken er al meer dan een jaar naar uit om jou weer te ontvangen op onze locaties. Zaterdag 13 november is het dan eindelijk zo ver! Al onze vestigingen zijn tussen 10.00 en 15.00 uur geopend. We kijken er naar uit om je te ontmoeten en willen je graag laten kennismaken met onze docenten, studenten en locaties. We willen je graag de sfeer op De Haagse Hogeschool laten ervaren. Daarom staat onze Open Dag op 13 november helemaal in het teken van ontmoeten, doen en kijken of De Haagse het voor jou heeft. Maar ook online is er van alles te beleven. In de week van maandag 8 t/m vrijdag 12 november bieden alle opleidingen online sessies aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen bij het maken jouw studiekeuze.

Ben je geïnteresseerd in een deeltijdopleiding? Bekijk dan de informatie over de online open avonden deeltijd

Meld je aan voor de Open Dag van 13 november Neem ook deel aan de online sessies van 8 t/m 12 november

Hoe ziet onze Open Dag er uit?

Maak online kennis met onze opleidingen van 8 t/m 12 november tijdens de online sessies

In de week voor de Open Dag bieden alle opleidingen een online sessie aan. Dat kan een webinar zijn, maar ook een Q&A sessie waar je live je vragen kunt stellen aan docenten en studenten. Als je jezelf aanmeldt via het aanmeldformulier ontvang je per e-mail een uitnodiging voor de online sessies. Het programma voor de online sessies wordt binnenkort op deze webpagina geplaatst, maar ontvang je ook per e-mail na aanmelding.

Kom sfeer proeven op 13 november tijdens onze Open Dag op locatie

Heb je online informatie verzameld en ben je benieuwd hoe de docenten en studenten er in het echt uitzien? Hoe het gebouw ingericht is? En welke sfeer er bij de opleiding hangt? Kom dan naar de Open Dag op 13 november. Al onze locaties zijn geopend. Je kunt kennismaken met medewerkers en studenten van De Haagse Hogeschool, sfeer proeven in het gebouw en komen kijken of wij bij jou passen. Natuurlijk kun je die dag ook vragen stellen, maar presentaties over de inhoud van de opleiding kun je online bekijken tijdens de online sessies voorafgaand aan de Open Dag. Of in de video’s of eerder opgenomen webinars van de opleidingen. De 13e willen we heel graag kennismaken, elkaar ontmoeten en jou  laten ervaren hoe het bij ons is. Zodat jij weet of De Haagse het voor jou heeft!

Aanmelden

Wil je ons bezoeken? Vul dan het formulier hieronder in. Zo meld je jezelf aan voor de Open Dag van 13 november. We sturen je dan ook een uitnodiging om aan de online sessies van 8 t/m 12 november deel te nemen. Wil je alleen deelnemen aan de online sessies? Ook dan kun je jezelf hiervoor aanmelden via onderstaand formulier.

Covid-19 update

De versoepelingen die het kabinet op 14 september heeft aangekondigd hebben ervoor gezorgd dat onze campussen weer levendig en vol studenten en medewerkers zijn. En dat wij weer bezoekers mogen ontvangen op onze Open Dag. Daar zijn wij heel blij mee, maar uiteraard blijven we alert en houden we ons aan de landelijke maatregelen als die nodig blijken. Tijdens de Open Dag is het dragen van een mondkapje niet verplicht, maar mag dat uiteraard wel. Wel vragen we je om niet naar de Open Dag te komen als je symptomen vertoont. Bekijk de laatste updates rondom Covid-19.

Hoe nu verder?

We snappen dat het maken van een studiekeuze erg lastig is. Daarom hebben wij hieronder op een rijtje gezet welke stappen jij nu kunt nemen om uiteindelijk een goede studiekeuze te maken.

1. Ga nu online alvast aan de slag:

2. Laat je informeren tijdens de online sessies van 8 t/m 12 november

3.  Kom naar ons toe op 13 november