Open Dag

De Open Dag van De Haagse Hogeschool bezoeken. Dat kan, drie keer per jaar. Je mag ons dan al je vragen stellen. Bijvoorbeeld over studeren, over het hbo of over onze opleidingen. Dat lukt het best als je je voorbereidt. Praat bijvoorbeeld vooraf met vrienden, ouders of docenten over je studiekeuze. Doe een studiekeuzetest. En bedenk wat je tijdens de Open Dag bij ons wilt doen. Een presentatie bezoeken, praktijklokalen bekijken, keuzeadvies krijgen, met studenten en docenten praten. Het kan allemaal. Zo maak je jouw Open Dag-bezoek succesvol. Bekijk ook onderstaande video om het meeste uit jouw Open Dag bezoek te halen.

Vijf tips om het meeste uit je Open Dag te halen

Open Dagen 2019-2020

Bezoek onze open dagen op:

• Zaterdag 2 november 2019 van 10.00 - 14.00 uur
  • Zaterdag 1 februari 2020 van 10.00 - 14.00 uur
  • Vrijdag 3 april 2020 van 16.00 - 20.00 uur
Meld je aan voor de Open Dag! 2 november 2019

Zoveel te zien en te beleven...

Dit kan je verwachten op een Open Dag van De Haagse Hogeschool.

Laat je rondleiden door onze studenten

De Haagse Hogeschool is een wereld op zich. Want studeren is natuurlijk meer dan met je neus in de boeken zitten! Dus laat je rondleiden langs de leukste en interessantste plekjes in het gebouw – kun je alvast een beetje wegwijs worden. Binnen een half uur weet jij wat De Haagse Hogeschool allemaal te bieden heeft. Je kunt je tijdens de Open Dag voor een rondleiding aanmelden.

Nog geen idee wat je wilt? Loop eens door het Inspiratiepad!

Nog geen idee wat je wilt? Kom dan naar ons Inspiratiepad om ideeën op te doen. Wij begrijpen dat het niet eenvoudig is om een goede studiekeuze te maken. In ons Inspiratiepad doorloop je op een creatieve maniereen aantal studiekeuzestappen. Dit kan de basis vormen voor jouw studiekeuze. De studiekeuzeadviseurs van De Haagse zijn er om met je mee te denken. Zij zijn op de Open Dag aanwezig om je vragen te beantwoorden en tips en advies te geven. Je vindt het Inspiratiepad in The Lighthouse Café op de hoofdlocatie. Ook kan je daar in gesprek gaan met studenten van De Haagse Hogeschool. Zij kunnen je alles vertellen over hun opleiding en hun ervaring met het kiezen van een studie.

Volg een presentatie over studeren aan De Haagse Hogeschool

Wil je weten hoe het is om te studeren op De Haagse Hogeschool? Onze student ambassadors kunnen je daar alles over vertellen. Tijdens de presentatie vertellen zij hoe zij hun studiekeuze hebben gemaakt, maar ook wat het inhoudt in om te studeren aan het hbo. Hoe ziet een rooster eruit? Wat zijn de grootste verschillen tussen studeren op het voortgezet onderwijs of mbo en het hbo? Waar liepen zij tegen aan? Ze leggen het allemaal aan je uit. Deze presentatie wordt gehouden in de Speakers' Corner op de hoofdlocatie.

Ouders

Ook aan de ouders is gedacht tijdens de Open Dag. In The Lighthouse Café op de hoofdlocatie is een speciaal deel voor ouders ingericht. Een hbo-opleiding kiezen is niet niks, waar kiest uw kind eigenlijk voor? We snappen dat u veel vragen heeft. Kom ze aan ons stellen tijdens de open dag. Wilt u vooraf alvast wat meer informatie? Kijk dan op onze pagina voor ouders

Geïnteresseerd in een deeltijd opleiding, master of post-hbo-opleiding?

Ook dan ben je van harte welkom tijdens de open dag! Naast de (voltijd) bacheloropleidingen biedt De Haagse Hogeschool ook deeltijd opleidingen en Masters en Professional Courses (post-hbo-opleidingen) aan. Er is een breed aanbod aan opleidingen voor professionals op het gebied van bijv. bedrijfskunde & management, financiën & risicomanagement, HRM en coaching. Bekijk hier het volledige aanbod deeltijd opleidingen, master- en post-hbo-opleidingen.

Kan jij ook

Een andere manier om bij de studie uit te komen die het best bij je past, is om eerst op zoek te gaan naar je interessegebied. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Met de verhalen van onze (oud-)studenten willen we laten zien wat voor moois er kan volgen wanneer je je inzet voor iets wat je leuk vindt. Wie weet zit er een voorbeeld tussen waarvan je denkt “Dat wil ik ook!” Onderaan elk verhaal vind je een verwijzing naar de studies die bij het voorbeeld passen. Check de verhalen op www.hhs.nl/kanjijook

Zien!

Onze student International Communication Management Hani Chladilova maakte deze sfeerimpressie van de Open Dag op 4 november 2017. Of bekijk de foto's die gemaakt zijn in de photobooth.

Sfeerimpressie Open Dag 4 november 2017