Open Dag

Bezoek onze Online Open Dag op 7 november 2020

Virtuele Open Dag HHs

We hadden je graag 7 november verwelkomd op de Open Dag van onze vestigingen Den Haag, Delft, Zoetermeer en Sportcampus Zuiderpark. Helaas is dat vanwege de maatregelen door het coronavirus niet mogelijk. Om jou toch zo goed mogelijk te helpen een weloverwogen studiekeuze te maken, bieden we daarom onze Open Dag in online vorm aan. Als jij niet naar De Haagse Hogeschool kan komen, dan komt De Haagse naar jou!

Dit houdt in dat je op deze pagina op zaterdag 7 november vanaf 10.00 uur live webinars kunt volgen én door middel van een video toch een kijkje krijgt in onze gebouwen. Meld je aan en ga mee op ontdekking!

Aanmelden Voltijd/Duaal Online Open dag - 7 november Aanmelden Deeltijd Online Open dag - 7 november

Data Open Dagen studiejaar 2020-2021

• Zaterdag 7 november 2020 van 10.00 tot 14.00 uur
  • Zaterdag 6 februari 2021 van 10.00 tot 14.00 uur
  • Vrijdag 9 april 2021 van 16.00 tot 20.00 uur

Bekijk de webinars van de online Open Dagen terug

We hebben in april, mei en juni online Open Dagen aangeboden. Heb je deze gemist? Of wil je een webinar terug kijken? Dat kan! Op deze pagina kun je de webinars van alle opleidingen bekijken.

Hoe ziet onze online Open Dag eruit?

Onze online Open Dag vindt op zaterdag 7 november plaats van 10.00 - 14.00 uur. In plaats van door de voordeur van een van onze vestigingen binnen te wandelen, meld je je nu aan voor een webinar. Elke opleiding biedt een webinar aan en je kan zelf kiezen waar je heen wilt. Ook alle deeltijdopleidingen doen mee. Heb je interesse in Masters & Professional Courses bekijk dan hun webpagina's voor meer informatie over een masteropleiding of een post-hbo-opleiding.

Wat is een webinar?

Een webinar is een interactieve live-uitzending via internet. Deze live-uitzendingen worden verzorgd door docenten van onze opleidingen. Als je je hebt aangemeld voor de online Open Dag, ontvang je een link in je mailbox waarmee je de webinar van jouw keuze op zaterdag 7 november live kunt volgen. Dat kan bijvoorbeeld via je computer, maar ook via je smartphone. Je hoort de docent live praten over de opleiding en kan vragen stellen.

Stel jouw vragen aan onze studenten en studiekeuzeadviseurs

Onze nationale en internationale studenten geven webinars waarin zij vertellen hoe is het om te studeren aan De Haagse Hogeschool. Natuurlijk kun jij hen ook al jouw vragen stellen. Weet je nog niet zo goed wat je wilt studeren? Of hoe je tot een goede studiekeuze komt? Ook onze studiekeuzeadviseurs kun je tijdens een webinar al jouw vragen stellen.

Neem een kijkje op onze verschillende vestigingen

Loop jij straks rond in het bruisende atrium van ons hoofdgebouw in Den Haag, kijk je door de ramen van het moderne en lichte gebouw in Delft, maak je gebruik van de splinternieuwe sportruimtes in de Sportcampus Zuiderpark of voel jij je thuis tussen innovatieve IT-'ers in onze vestiging Zoetermeer? Je krijgt vast een voorproefje via onderstaand filmpje van onze vestigingen.

De Haagse sfeer proeven?

Je bent je nu aan het verdiepen in een studie. Heel goed. Maar je wilt vast ook wat meer weten over de hogeschool zelf. Wat is er te doen naast de colleges? Wat kan je hier leren in de praktijk? Wie werken en studeren hier nog meer? Zal ik me aanmelden bij een studie- of studentenvereniging? Zijn er nog leuke feestjes?

Dat kan! Bekijk dit filmpje en volg ons alvast via de socials:

Heb je nog vragen?

Over het maken van jouw studiekeuze?
Heb je hulp nodig bij het maken van je studiekeuze? Onze studiekeuzeadviseurs zijn bereikbaar via studycareer@hhs.nl. Als je je telefoonnummer meestuurt, belt een studiekeuzeadviseur je terug. Bekijk ook de korte video met twee studiekeuzetips en ontmoet meteen onze studiekeuzeadviseurs die je kunnen helpen bij vragen over je studiekeuze.

Over studeren met een functiebeperking, persoonlijke omstandigheden of topsport?
Voor vragen en advies over studeren in combinatie met persoonlijke omstandigheden of studeren met een functiebeperking zoals dyslexie, ASS en AD(H)D, kan je terecht bij een van onze decanen. Bekijk onderstaande pagina's voor meer informatie. Tijdens de Open Dagen, zowel fysiek als online, zijn de decanen rechtstreeks benaderbaar.

Over aanmelden en inschrijving?
Neem contact op met onze Studentservices Desk via csi@hhs.nl

Over sporten of het Haagse verenigingsleven?
Neem contact op met Campus Studentlife & Sports via campus@hhs.nl.

Over de Open Dagen van De Haagse Hogeschool?
Stuur ons een mail via opendag@hhs.nl