Open Dag

De Open Dag van De Haagse Hogeschool bezoeken. Dat kan, drie keer per jaar. Je mag ons dan al je vragen stellen. Bijvoorbeeld over studeren, over het hbo of over onze opleidingen. Dat lukt het best als je je voorbereidt. Praat bijvoorbeeld vooraf met vrienden, ouders of docenten over je studiekeuze. Doe een studiekeuzetest. En bedenk wat je tijdens de Open Dag bij ons wilt doen. Een presentatie bezoeken, praktijklokalen bekijken, keuzeadvies krijgen, met studenten en docenten praten. Het kan allemaal. Zo maak je jouw Open Dag-bezoek succesvol.

2. Hulp bij studiekeuze - OpenDag

 

Open dagen 2017-2018

Zet deze data vast in je agenda!

  • Zaterdag 3 februari 2018 van 10.00 tot 14.00 uur
  • Vrijdag 6 april 2018 van 16.00 tot 20.00 uur

Let op!

De opleidingen Huidtherapie en HBO-V voltijd hebben een numerus fixus. De aanmelddatum voor deze opleidingen is uiterlijk 15 januari 2018. Heb je vragen over deze opleidingen? Neem dan contact op met Huidtherapie of HBO-V voltijd.

Aanmelden Open Dag 3 februari 2018

Zoveel te zien en te beleven...

Dit kan je verwachten op een Open Dag van De Haagse Hogeschool.

Laat je rondleiden

De Haagse Hogeschool is een wereld op zich. Want studeren is natuurlijk meer dan met je neus in de boeken zitten! Dus laat je rondleiden langs de leukste en interessantste plekjes in het gebouw – kun je alvast een beetje wegwijs worden. Binnen een half uur weet jij wat De Haagse Hogeschool allemaal te bieden heeft. Je kunt je tijdens de Open Dag voor een rondleiding aanmelden.

Stel je vragen

Nog geen idee wat je wilt? Wij begrijpen dat het niet eenvoudig is om een goede studiekeuze te maken. De studiekeuzeadviseurs van De Haagse zijn er om met je mee te denken. Zij zijn op de Open Dag aanwezig om je vragen te beantwoorden en tips en advies te geven. Ook kan je in gesprek gaan met studenten van De Haagse Hogeschool. Zij kunnen je alles vertellen over hun opleiding en hun ervaring met het kiezen van een studie.

Volg een presentatie over studiekeuze

Wil je weten hoe je dat aanpakt, een goede studiekeuze maken? Tijdens de presentatie helpt een van onze adviseurs je graag op weg. Ook zijn er tijdens de Open Dag presentaties speciaal voor ouders. Hier leggen we uit wat studeren aan het hbo inhoudt en hoe je je kind kunt helpen bij zijn of haar studiekeuzeproces. Verder geven we praktische informatie over data, kosten en aanmeldproces.