Open Dag

Bezoek onze Open Dagen in studiejaar 2020-2021

Virtuele Open Dag HHs

Heb je nog geen idee wat je wilt studeren? Twijfel je nog tussen meerdere opleidingen? Of wil je graag een laatste check voordat je je inschrijft? Kom naar onze Open Dag en maak kennis met al onze opleidingen. Tijdens de Open Dagen zijn al onze locaties geopend.   

Bekijk de webinars van de online Open Dagen terug

We hebben in april, mei en juni online Open Dagen aangeboden. Heb je deze gemist? Of wil je een webinar terug kijken? Dat kan! Op deze pagina kun je de webinars van alle opleidingen bekijken. 

Data Open Dagen studiejaar 2020-2021

Tijdens deze Open dagen kunnen je je orienteren op het gehele aanbod aan opleidingen (voltijd, deeltijd en duaal).

  • Zaterdag 7 november 2020 van 10.00 tot 14.00 uur
  • Zaterdag 6 februari 2021 van 10.00 tot 14.00 uur
  • Vrijdag 9 april 2021 van 16.00 tot 20.00 uur

Dit kan je verwachten op onze Open Dag 

Nog geen idee wat je wilt? Loop eens door ons Inspiratiepad

Nog geen idee wat je wilt? Kom dan naar ons Inspiratiepad om ideeën op te doen. Wij begrijpen dat het echt niet eenvoudig is om een goede studiekeuze te maken. In ons Inspiratiepad doorloop je op een creatieve manier een aantal studiekeuzestappen. Dit kan de basis vormen voor jouw studiekeuze. De studiekeuzeadviseurs van De Haagse Hogeschool zijn er om met je mee te denken. Je kunt ook al jouw vragen stellen aan onze studenten. Zij hebben natuurlijk ook voor een studiekeuze gestaan.  

Laat je rondleiden door onze studenten

De Haagse Hogeschool is een wereld op zich. Want studeren is natuurlijk meer dan met je neus in de boeken zitten! Dus laat je rondleiden langs de leukste en interessantste plekjes in het gebouw. Op alle locaties worden rondleidingen gegeven. Zo kun je alvast een beetje wegwijs worden. Binnen een half uur weet jij wat De Haagse Hogeschool allemaal te bieden heeft. Je kunt je tijdens de Open Dag voor een rondleiding aanmelden. 

Volg een presentatie over Studeren aan De Haagse Hogeschool

Wil je weten hoe het is om te studeren op De Haagse Hogeschool? Onze student ambassadors kunnen je daar alles over vertellen. Tijdens de presentatie vertellen ze hoe zij hun studiekeuze hebben gemaakt, maar ook wat het inhoudt om te studeren op hbo-niveau. Hoe ziet een rooster eruit? Wat zijn de grootste verschillen tussen studeren op het voortgezet onderwijs of het mbo en het hbo? Waar liepen zij tegen aan? Ze leggen het allemaal aan je uit. 

Open Dag voor ouders

Ook aan de ouders is gedacht tijdens de Open Dag. In de Innovation Playground op de hoofdlocatie is een speciaal deel voor ouders ingericht. Een hbo-opleiding kiezen is niet niks, waar kiest jouw kind eigenlijk voor? We snappen dat je als ouder veel vragen hebt. Wij beantwoorden deze graag voor je. Wil je vooraf alvast meer informatie? Kijk dan op onze pagina voor ouders.   

Studeren naast je werk? Ook dan ben je van harte welkom op de Open Dag

Wil jij beter worden in je vak? Of ben je toe aan totaal iets anders? Ook voor werkenden biedt De Haagse Hogeschool een breed en praktijkgericht aanbod deeltijd bachelors, associate degrees, masters en post-hbo opleidingen. En dat binnen diverse richtingen zoals bedrijfskunde & management, financiën, HRM, coaching, zorg en onderwijs. 

Neem een kijkje op onze verschillende vestigingen

Loop jij straks rond in het bruisende atrium van ons hoofdgebouw in Den Haag, kijk je door de ramen van het moderne en lichte gebouw in Delft, maak je gebruik van de splinternieuwe sportruimtes in de Sportcampus Zuiderpark of voel jij je thuis tussen innovatieve IT-'ers in onze vestiging Zoetermeer? Je krijgt vast een voorproefje via onderstaand filmpje van onze vestigingen.

 

De Haagse sfeer proeven?

Je bent je nu aan het verdiepen in een studie. Heel goed. Maar je wilt vast ook wat meer weten over de hogeschool zelf. Wat is er te doen naast de colleges? Wat kan je hier leren in de praktijk? Wie werken en studeren hier nog meer? Zal ik me aanmelden bij een studie- of studentenvereniging? Zijn er nog leuke feestjes?

Dat kan! Bekijk dit filmpje en volg ons alvast via de socials:

Heb je nog vragen?

Heb je hulp nodig bij het maken van je studiekeuze? Onze studiekeuzeadviseurs zijn bereikbaar via studycareer@hhs.nl. Als je je telefoonnummer meestuurt, belt een studiekeuzeadviseur je terug. Bekijk ook de korte video met twee studiekeuzetips en ontmoet meteen onze studiekeuzeadviseurs die je kunnen helpen bij vragen over je studiekeuze.

Voor vragen en advies over studeren in combinatie met persoonlijke omstandigheden of studeren met een functiebeperking zoals dyslexie, ASS en AD(H)D, kan je terecht bij een van onze decanen. Als je je telefoonnummer meestuurt, belt de decaan je terug.

  • Ben je van plan een studie te volgen in ons hoofdgebouw? Mail dan decaan Mieke Ridder via m.ridder@hhs.nl
  • Ben je van plan een studie te volgen in Delft? Mail dan decaan Marjolein Pronk via m.l.pronk@hhs.nl
  • Ben je van plan een studie te volgen in Zoetermeer? Mail dan decaan Marjolein Pronk via m.l.pronk@hhs.nl.
  • Ben je van plan een studie te volgen op de Sportcampus Zuiderpark? Mail dan decaan Niels Emonts via n.a.emonts@hhs.nl.
  • Ben je topsporter (NOC-NSF status en/of nationale team)? Ook dan kan je terecht bij Niels Emonts via n.a.emonts@hhs.nl.

Heb je een vraag over aanmelden en inschrijven? Neem contact op met onze Studentservices Desk via csi@hhs.nl

Heb je vragen over het Haagse verenigingsleven of studentensport? Neem contact op met Campus Studentlife & Sports via campus@hhs.nl.