Online Open Dag

Kom kijken of het klikt op 11 mei 2021

We hadden je graag verwelkomd op onze Open Dag op een van onze locaties. Helaas is dat vanwege de maatregelen tegen het coronavirus niet mogelijk. Om jou toch zo goed mogelijk te helpen een weloverwogen studiekeuze te maken, bieden we onze Open Dag online aan op dinsdag 11 mei 2021 tussen 17:00 – 20:00 uur.

Tijdens onze online Open Dag kan je van alles doen. Alle opleidingen, met uitzondering van de opleiding Huidtherapie voltijd en deeltijd, bieden webinars en/of Q&A sessies aan. Natuurlijk kun je ook kennismaken met onze studenten en al jouw vragen stellen over het maken van een studiekeuze, inschrijven, collegegeld, het studentenleven, studeren met een functiebeperking en alles waarover jij nog meer vragen hebt. Meld je aan en we zien je graag 11 mei tijdens onze online Open Dag!

Voorbereiding en programma

Het programma voor 11 mei bekijk je hier. De meeste opleidingen geven een live webinar. Een aantal opleidingen heeft vooraf alvast een opleidingsfilm opgenomen. Ben je geïnteresseerd in een van onderstaande opleidingen? Bekijk het filmpje hieronder alvast en stel jouw vragen tijdens de live Q&A sessies tijdens de online Open Dag.

Bezoek je ons HHs Café? Breng dan je (huis)kamer alvast in de juiste sfeer, bijvoorbeeld door ons digitale Thuispakket gratis te downloaden. We hopen je daar te ontmoeten!

Verkorte studiekeuzeworkshop 'Aan de slag met je testuitslag' ter voorbereiding op de online Open Dag

Voorafgaand aan deze online Open Dag geven de studiekeuzeadviseurs van De Haagse Hogeschool een verkorte versie van de online studiekeuzeworkshop  'Aan de slag met je testuitslag'. De workshop is van 15.00 tot 16.30 uur. Tijdens de workshop vullen de deelnemers een beroepskeuzetest in. Er wordt gekeken naar de uitslag en hoe deze te interpreteren. Op basis van de uitslag kunnen de studiekiezers gericht op pad gaan tijdens de online Open Dag. Lijkt jou dit interessant? Meld je aan!

Neem alvast een kijkje op onze verschillende vestigingen

Loop jij straks rond in het bruisende atrium van ons hoofdgebouw in Den Haag? Kijk je door de ramen van het moderne en lichte gebouw in Delft? Maak je gebruik van de splinternieuwe sportruimtes in de Sportcampus Zuiderpark? Of voel jij je thuis tussen de innovatieve IT'er’s in onze vestiging in Zoetermeer? Je krijgt alvast een voorproefje via onderstaande filmpjes van onze vestigingen.

Hoofdlocatie

Bekijk ook de filmpjes van onze andere locaties

Overige Open Dagen

Kun jij er op 11 mei niet bij zijn en ben je geïnteresseerd in een deeltijd of masteropleiding? Op maandag 7 juni 2021 tussen 18.00 en 21.00 uur is onze volgende online Open Dag speciaal voor deeltijd opleidingen, associate degrees, masteropleidingen en professional courses.

Wil je meer weten over een voltijd of duale opleiding? Kom dan een dagje Proefstuderen of Meelopen. Volgend studiejaar bieden wij weer nieuwe Open Dagen aan.