Proefstuderen

Je hebt de website van De Haagse bekeken, misschien al een Open Dag bezocht, en nu wil je weleens weten: hoe gaat dat er nou aan toe, die studie die me leuk lijkt? Wat voor colleges kan ik ongeveer verwachten? In wat voor lokalen kom ik terecht? Hoog tijd om je aan te melden voor een dagje proefstuderen.

Om te kunnen proefstuderen meld je je aan bij de opleiding van jouw voorkeur. Speciaal voor studiekiezers verzorgen de meeste opleidingen twee keer per jaar een dag om je te laten proeven van het lesprogramma. Het verschil met de meeloopdag? Het programma van de dag is speciaal voor jou op maat gemaakt. Je volgt dus niet de standaardlessen, maar lessen die de docenten hebben samengesteld om jou een beeld van de studie te geven. Aanmelden kan in de maand voorafgaand aan het proefstuderen via de website.

Tijdens de dag kan je ook praten met studenten van de opleiding. Bij sommige opleidingen maak je van tevoren wat huiswerk zodat je je extra goed kunt voorbereiden.

Een proefstudeerdag is gratis te volgen.

Proefstuderen 30 november en 1 december 2017

Kun je niet op deze dagen? Wij bieden ook proefstuderen aan op donderdag 8 maart en vrijdag 9 maart 2018.

Aanmelden

Meld jezelf aan voorhet proefstuderen via onderstaande button. Aanmelden kan t/m 21 november.

Aanmelden Proefstuderen 30 november en 1 december 2017

Programma's deelnemende opleidingen 30 november

Bekijk de programma's van de Engelstalige opleidingen op de Engelse versie van deze pagina.

Programma's deelnemende opleidingen 1 December

Spelregels

We leggen even kort een aantal spelregels uit voor jouw bezoek aan De Haagse Hogeschool:

• Je bent te gast op onze hogeschool. Gedraag je dus ook als gast en zorg dat je respectvol omgaat met de omgeving en de mensen.
  • Kom op tijd! Houd rekening met reistijd en zorg dat je op tijd aanwezig bent om jezelf aan te melden voordat het programma begint.
  • Het is niet mogelijk om op de dag zelf te switchen naar een andere opleiding. Kies dus bewust voor de opleiding waarbij jij wilt proefstuderen.
  • Als je jezelf aanmeldt dan verwachten wij ook dat je het hele programma volgt.
  • Zorg ervoor dat je vrij krijgt van je decaan op de dag van het Proefstuderen.
  • Wanneer je je aanmeldt voor het Proefstuderen houden wij een plek voor je vrij. Wanneer je verhinderd bent, geef dat dan even aan ons door via proefstuderen@hhs.nl. Dan kunnen wij de deelnemers op de wachtlijst een plekje geven.

Contact

Heb je vragen over het proefstuderen? Neem dan contact op via proefstuderen@hhs.nl. Heb je informatie nodig over locatie en bereikbaarheid van onze vestigingen, bekijk dan onze contactgegevens.