Proefstuderen

Proefstuderen

Je hebt de website van De Haagse bekeken, misschien al een Open Dag bezocht, en nu wil je weleens weten: hoe gaat dat er nou aan toe, die studie die me leuk lijkt? Wat voor colleges kan ik ongeveer verwachten? In wat voor lokalen kom ik terecht? Hoog tijd om je aan te melden voor een dagje proefstuderen.

Om te kunnen proefstuderen meld je je aan bij de opleiding van jouw voorkeur. Speciaal voor studiekiezers verzorgen de meeste opleidingen twee keer per jaar een dag om je te laten proeven van het lesprogramma. Het verschil met de meeloopdag? Het programma van de dag is speciaal voor jou op maat gemaakt. Je volgt dus niet de standaardlessen, maar lessen die de docenten hebben samengesteld om jou een beeld van de studie te geven. Aanmelden kan in de maand voorafgaand aan het proefstuderen via de website.

Tijdens de dag kan je ook praten met studenten van de opleiding. Bij sommige opleidingen maak je van tevoren wat huiswerk zodat je je extra goed kunt voorbereiden.

Een proefstudeerdag is gratis te volgen.

Proefstuderen 2017-2018 

Zet deze data vast in je agenda! 

  • Donderdag 30 november en vrijdag 1 december 2017
  • Donderdag 8 maart en vrijdag 9 maart 2018 

 Aanmelden

Aanmelden voor proefstuderen kan via deze pagina een maand voorafgaand aan de proefstudeerdagen. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Contact

Heb je vragen over het proefstuderen? Neem dan contact op via proefstuderen@hhs.nl. Heb je informatie nodig over locatie en bereikbaarheid van onze vestigingen, bekijk dan onze contactgegevens.

Tips

  • Zorg ervoor dat je vrij krijgt van je decaan op de dag van het Proefstuderen.
  • Wanneer je je aanmeldt voor het Proefstuderen houden wij een plek voor je vrij. Wanneer je verhinderd bent, geef dat dan even aan ons door via proefstuderen@hhs.nl. Dan kunnen wij de deelnemers op de wachtlijst een plekje geven.