Proefstuderen

Proefstuderen

Kom tijdens onze proefstudeerdagen ervaren hoe een studie is. Het verschil met de meeloopdag? Het programma van de proefstudeerdag is speciaal voor jou op maat gemaakt. Je volgt dus niet de standaardlessen, maar lessen die de docenten hebben
samengesteld om jou een beeld van de studie te geven. Ze laten je kennismaken met verschillende soorten lessen, bijvoorbeeld een hoorcollege. Net als de meeloopdag is ook de proefstudeerdag gratis te volgen.

Proefstuderen Huidtherapie

Wil jij graag Huidtherapeut worden? Benieuwd hoe de opleiding Huidtherapie aan De Haagse Hogeschool eruit ziet? Dit is je kans. Op 10 januari organiseert de opleiding Huidtherapie een proefstudeerdag. Op deze dag heb jij de kans om te ervaren hoe het is om bij ons te studeren. Middels verschillende lesvormen kan jij erachter komen of de studie huidtherapie echt iets voor jou is.
 
Lijkt het je leuk om te komen proefstuderen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar huidtherapie-pr@hhs.nl. Vermeld hierin je naam, vooropleiding, mailadres en telefoonnummer. Houd daarnaast alvast 10 januari vrij in jouw agenda. Wij zullen je spoedig informeren over het programma van die dag.
 
We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als we vol zitten zullen we je op de reservelijst plaatsen.  Deze proefstudeerdag is enkel bedoelt voor studenten geïnteresseerd in de voltijd variant van de opleiding. Bij voorkeur ben je al op de open dag geweest van de opleiding. 

Data Proefstuderen overige opleidingen

Onze Proefstudeerdagen zijn op:

  • 17, 18 en 19 februari 2020
  • 2, 3 en 4 maart 2020

In onderstaande tabel zie je welke opleidingen meedoen op elke dag. Blokkeer de datum van de opleiding van jouw voorkeur alvast in jouw agenda. Staat de opleiding waar jij interesse in hebt niet in de lijst? Meld je dan aan voor een dagje meelopen bij die opleiding.

 

17 februari 18 februari19 februari2 maart3 maart4 maart
BouwkundeAccountancy Communicatie Communicatie Bedrijfskunde Accountancy 
CommunicatieBedrijfskunde European Studies European Studies Commerciële EconomieCommerciële Economie 
European Studies European Studies Facility Management Facility Management Communicatie Communication & Multimedia Design 
HBO-Rechten Finance & Control HBO-ICT HBO-Rechten Communication & Multimedia Design European Studies 
International and European Law HBO-Rechten HBO-Rechten International and European Law European Studies Facility Management 
PABO International Financial Management & Control Sportkunde Technische Bedrijfskunde Finance & Control HBO-ICT 
Toegepaste Wiskunde Process & Food Technology   HBO-Rechten HBO-Rechten 
    Human Resource Management Sportkunde 
    International Financial Management & Control  
    PABO  
    Ruimtelijke Ontwikkeling  
    Toegepaste Wiskunde  

 

Aanmelden

Eind januari 2020 vind je het aanmeldformulier op deze pagina.  

Contact

Heb je vragen over het Proefstuderen? Neem dan contact op via proefstuderen@hhs.nl