Proefstuderen

Proefstuderen

Je hebt de website van De Haagse bekeken, misschien al een Open Dag bezocht, en nu wil je weleens weten: hoe gaat dat er nou aan toe, die studie die me leuk lijkt? Wat voor colleges kan ik ongeveer verwachten? In wat voor lokalen kom ik terecht? Hoog tijd om je aan te melden voor een dagje proefstuderen.

Om te kunnen proefstuderen meld je je aan bij de opleiding van jouw voorkeur. Speciaal voor studiekiezers verzorgen de meeste opleidingen twee keer per jaar een dag om je te laten proeven van het lesprogramma. Het verschil met de meeloopdag? Het programma van de dag is speciaal voor jou op maat gemaakt. Je volgt dus niet de standaardlessen, maar lessen die de docenten hebben samengesteld om jou een beeld van de studie te geven.

Tijdens de dag kan je ook praten met studenten van de opleiding. Bij sommige opleidingen maak je van tevoren wat huiswerk zodat je je extra goed kunt voorbereiden.

Een proefstudeerdag is gratis te volgen.

Proefstuderen 2018-2019

In studiejaar 2018-2019 bieden de meeste opleidingen weer proefstuderen aan. De data zijn op dit moment nog niet bekend. Deze worden op een later moment via deze pagina bekend gemaakt.

Contact

Heb je vragen over het proefstuderen? Neem dan contact op via proefstuderen@hhs.nl.