Proefstuderen

Proefstuderen

Je hebt de website van De Haagse bekeken, misschien al een Open Dag bezocht, en nu wil je weleens weten: hoe gaat dat er nou aan toe, die studie die me leuk lijkt? Wat voor colleges kan ik ongeveer verwachten? In wat voor lokalen kom ik terecht? Hoog tijd om je aan te melden voor een dagje proefstuderen.

Om te kunnen proefstuderen meld je je aan bij de opleiding van jouw voorkeur. Speciaal voor studiekiezers verzorgen de meeste opleidingen twee keer per jaar een dag om je te laten proeven van het lesprogramma. Het verschil met de meeloopdag? Het programma van de dag is speciaal voor jou op maat gemaakt. Je volgt dus niet de standaardlessen, maar lessen die de docenten hebben samengesteld om jou een beeld van de studie te geven.

Tijdens de dag kan je ook praten met studenten van de opleiding. Bij sommige opleidingen maak je van tevoren wat huiswerk zodat je je extra goed kunt voorbereiden.

Een proefstudeerdag is gratis te volgen.

Proefstuderen 8 en 9 maart 2018

De eerstvolgende mogelijkheid om te proefstuderen is op donderdag 8 maart en vrijdag 9 maart 2018. 

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk van maandag 29 januari t/m maandag 26 februari 2018 via onderstaande button.

Aanmelden Proefstuderen 8 en 9 maart 2018

Programma's

Hieronder zie je bij welke opleidingen je een dagje kunt proefstuderen en welk programma zij aanbieden. De programma's en het aanmeldformulier voor Engelstalige opleidingen vind je op de Engelstalige website.

Donderdag 8 maart

Vrijdag 9 maart

Contact

Heb je vragen over het proefstuderen? Neem dan contact op via proefstuderen@hhs.nl. Heb je informatie nodig over locatie en bereikbaarheid van onze vestigingen, bekijk dan onze contactgegevens.