Proefstuderen

3. Hulp bij studiekeuze - Proefstuderen

Je hebt de website van De Haagse bekeken, misschien al een Open Dag bezocht, en nu wil je weleens weten: hoe gaat dat er nou aan toe, die studie die me leuk lijkt? Wat voor colleges kan ik ongeveer verwachten? In wat voor lokalen kom ik terecht? Hoog tijd om je aan te melden voor een dagje proefstuderen.

Om te kunnen proefstuderen meld je je aan bij de opleiding van jouw voorkeur. Speciaal voor studiekiezers verzorgen de meeste opleidingen twee keer per jaar een dag om je te laten proeven van het lesprogramma. Zo krijg je een realistisch beeld van wat je tijdens de opleiding ongeveer kunt verwachten.

Tijdens de dag kan je ook praten met studenten van de opleiding. Bij sommige opleidingen maak je van tevoren wat huiswerk zodat je je extra goed kunt voorbereiden.

Contact

Heb je vragen over het proefstuderen? Neem dan contact op via proefstuderen@hhs.nl. Heb je informatie nodig over locatie en bereikbaarheid van onze vestigingen, bekijk dan onze contactgegevens.

Tips

  • Zorg ervoor dat je vrij krijgt van je decaan op de dag van het Proefstuderen.
  • Wanneer je je aanmeldt voor het Proefstuderen houden wij een plek voor je vrij. Wanneer je verhinderd bent, geef dat dan even aan ons door via proefstuderen@hhs.nl. Dan kunnen wij de deelnemers op de wachtlijst een plekje geven.

Aanmelden

Meld je aan voor het Proefstuderen op 9 en 10 maart voor de Nederlandstalige opleidingen via onderstaande button. Je kunt je aanmelden tot en met 24 februari.
Wil je je aanmelden voor een Engelstalige opleiding, ga dan naar onze Engelstalige website om je in te schrijven voor een Trial Study Day.

Meld je aan voor het Proefstuderen