Ga goed voorbereid het nieuwe studiejaar in!

Hier vind je alle informatie over de introductieweek en daaronder de startinformatie per opleiding.

OH OH INTRO WEEK 2018 DEN HAAG

Den Haag studentenstad is de snelst groeiende studentenstad van Nederland. Jij en meer dan 7.500 nieuwe studenten gaan een studie starten in deze mooie stad achter de duinen. Tijdens de OH OH INTRO week leer je andere studenten kennen en worden er super leuke activiteiten georganiseerd op de campus van de hoofdvestiging van De Haagse, in de stad en op het Lange Voorhout.

In de centrale hal van de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool vind je het OH OH INFO huisje. Hier kun je iedere dag terecht voor info over de week en om je op te geven voor activiteiten!

Het progamma van 27 augustus t/m 31 augustus

Een persoonlijk rode loper momentje voor joui! Gegarandeerd: A BIG WARM WELCOME!

De Haagse Hogeschool infomarkt (09.00 – 16.30, hoofdvestiging HHS)

Hier kom je te weten wat je naast je studie allemaal kunt ondernemen op de hogeschool en in de stad Den Haag; studentenverenigingen, sportverenigingen, extra-curriculair programma van De Haagse zoals Campus –Student Life & Sports, Fitness, The Lighthouse, THUAS Drama Society en nog veel meer. Maak het meeste van je studententijd!

OH OH INTRO GAMES (10.00 – 12.00 & 14.00 – 16.00, hoofdvestiging HHS)

Geef de start van je studiecarrière een energieke boost! De OH OH INTRO GAMES biedt je de mogelijkheid om lekker sportief bezig te zijn door verschillende clinics te volgen op het gebied van hockey, voetbal, volleybal, basketbal, fitness, lacrosse en rugby.

Ontbijtje @ De Haagse (09.00 – 10.30, hoofdvestiging HHS)

Kun jij zo op de helft van de week ook wel een stevig ontbijtje gebruiken? De Haagsche Studenten Vereeniging verzorgt vandaag een dik belegde boterham (op = op)!

OH OH CITY KARAVAART + OH OH CITY TOUR (12.30 & 15.00, achter de hoofdvestiging HHS)

Doe je zwembroek alvast maar aan en neem een handdoek mee! Tijdens de OH OH KARAVAART maak je een spectaculaire rondvaart door de stad vol met lekkere beats, drankjes en waterpistolen. Na afloop van de rondvaart starten we met de OH OH CITY TOUR, waarbij enkele hot-spots van de binnenstad worden bezocht. (Let op! beperkte plaatsen beschikbaar)

OH OH INTRO FESTIVAL
(15.00 – 23.00 op het Lange Voorhout, Den Haag)

OH OH INTRO festival is het gratis studentenfestival op het Lange Voorhout in het centrum van Den Haag. Het festival heeft drie podia met acts en DJ’s. Meer dan zestig organisaties presenteren zich tijdens het festival met kortingen en aantrekkelijke prijzen zoals een Iphone X en wasmachine. Er is een Food-village met Döner, hamburgers, frites en salades. Josylvio, Rugged, Stennis Weening, Billy the Kit en vele anderen maken het feest compleet. De secret stage biedt je de leukste verrassingen. Verder zijn er B-boys competities en kun je tijdens de OH OH INTRO een lekker drankje doen bij de vijf barretjes. De wethouder van Onderwijs Saskia Bruines opent het festival na 19:00 uur samen met de nachtburgemeester Sjoerd van Schuylenburch.

OH OH BRAKKE VRIJDAG
(11.00 – 14.00 Grote Markt, Den Haag)

Tijd om even helemaal bij te komen van al die nieuwe indrukken en ervaringen die je deze week hebt opgedaan? De Grote Markt opent haar deuren voor jou en je studiegenoten, om samen te genieten van een ontbijtje voor een studentenprijsje, heerlijk met een kopje koffie erbij of gewoon een biertje natuurlijk! Just time for you, to get ready for the weekend!

Ook de Haagse studentenverenigingen organiseren in deze week spannende activiteiten, speciaal voor jou! Kijk hier voor een overzicht van wat er die week allemaal nog meer te doen is en hoe je je kunt aanmelden! Het programma van de week is ook te vinden op: www.ohohintro.nl

Introductie Delft

Informatie over de introductie op de vestiging Delft vind je op OWee 2018. Deze introductieweek start op 19 augustus. De lessen beginnen vanaf maandag 3 september (locatie Delft).

Startinformatie per opleiding voor augustus 2018

Start je in augustus aan De Haagse Hogeschool? Dan vind je hier handige en belangrijke informatie van je opleiding. Als er nog geen informatie van je opleiding bekend is, staat er een telefoonnummer en/of e-mailadres zodat je contact op kan nemen met jouw opleiding voor meer informatie.

OpleidingenStartinformatieTelefoonnummer

070 - 445 83 80 /
hbov@hhs.nl

Huidtherapie - Voltijd