Overstappen naar een andere opleiding of een opleiding erbij

Volg je op dit moment een opleiding aan De Haagse Hogeschool en denk je erover om te switchen naar een andere opleiding of een andere opleidingsvorm? Of wil je een tweede opleiding starten aan De Haagse? Lees dan de informatie op deze pagina.

Ik wil naast mijn huidige opleiding een tweede opleiding gaan volgen

Als je wilt doorgaan met de opleiding waar je nu mee bezig bent, en er een tweede opleiding bij wilt volgen, moet je via Studielink de volgende twee dingen doen:

• Regel je herinschrijving voor de opleiding waar je nu al voor ingeschreven staat;
  • Doe een nieuw inschrijfverzoek voor de tweede opleiding die je wil volgen.

Ik wil veranderen van opleiding

Wil je komend jaar switchen naar een andere opleiding aan De Haagse? Volg dan de volgende stappen:

• Geef in Studielink aan dat je je niet wil herinschrijven voor de opleiding (en/of opleidingsvorm) die je op dit moment volgt;
  • Doe een nieuw inschrijfverzoek  voor de opleiding die je in plaats daarvan wilt volgen.

Zorg ervoor dat je je inschrijfverzoek voor de aanmelddeadline indient. Als de Studiekeuzecheck voor jou verplicht is, moet je ook die tijdig invullen.

Ik wil veranderen van opleidingsvorm

Wil je komend jaar een andere opleidingsvorm (bijvoorbeeld voltijd i.p.v. deeltijd) gaan volgen? Volg dan de volgende stappen:

• Doe een nieuw inschrijfverzoek voor de opleidingsvorm die je in plaats daarvan wilt volgen.

Disclaimer

Aan deze pagina en de pagina's waarnaar verwezen wordt kunnen geen rechten worden ontleend. - laatste wijziging:

Contact met Centrale Studenten Inschrijving

Heb je nog vragen die niet beantwoord zijn? Neem dan contact op met de medewerkers van de Centrale Studenten Inschrijving.