Interessegebied

IT & Design

Een smartwatch, een plant die zichzelf water geeft of een smartphone die op zonne-energie draait: klinken deze innovaties jou als muziek in de oren? Bij ITD heb je de wereld aan je vingers. Jij kickt op technologie, combineert creativiteit met functionaliteit en wilt ontwikkelen, programmeren en testen. Dat doe je op een functionele, veilige en creatieve manier: zo zorg je dat de link tussen jouw idee en de uiteindelijke gebruiker perfect is.

 

Bekijk opleidingen

 


Opleidingen die bij jouw interessegebied passen

  • Een Interaction Designer ontwerpt slimme en gebruiksvriendelijke oplossingen voor de digitale samenleving. Of het nu gaat om een interactief product voor smartphone, tablet of laptop, jij volgt technologische innovaties op de voet en bent je bewust van de verandering die jouw ontwerp teweeg kan brengen.
    Bekijk de opleiding
  • Een Bachelor of Science is erg gewild in het werkveld. Wil jij software engineer worden naast je baan? Apps en databases analyseren, ontwerpen en beheren? Met de HBO-ICT deeltijdopleiding richting software engineering kan het.
    Bekijk de opleiding
  • Whatsappen, inchecken met je OV-chipkaart, geld overmaken: het is allemaal mogelijk dankzij ICT. Jij kickt op technologie, combineert creativiteit met functionaliteit en wilt ontwikkelen, programmeren en testen. Met HBO-ICT heb je de wereld aan je vingers.
    Bekijk de opleiding

Maar misschien vind je deze opleidingen ook interessant

Bachelor programme Industrial Design Engineering

Industrieel Product Ontwerpen - Voltijd
Industrieel ontwerpers combineren vindingrijkheid met technische knowhow. Ze ontwikkelen mooie én innovatieve producten. Van mountainbikes en steps, waterkokers en douchekoppen tot straatlantaarns en bureaustoelen. Want overal komt een ontwerp aan te pas.

Bachelor programme Industrial Design Engineering

Industrial Design Engineering - Engels - Voltijd
Jij wilt weten waarom IKEA de populairste meubelwinkel ter wereld werd. En je wilt ervaringen en suggesties van consumenten meenemen in jouw productontwerp. Met de Engelstalige 3-jarige bacheloropleiding Industrial Design Engineering leer je briljante ideeën met anderen uit te denken én te maken: cocreatie, here we go!