Wat leuk dat jij in de escaperoombus van de Pabo bent geweest. Heb je kunnen ontdekken of je skills hebt om voor de klas te staan? De Haagse Hogeschool helpt je graag om te ontdekken of de opleiding Pabo bij je past.

Stel dat jij haar de wereld beter leert begrijpen

Pabo (Opleiding tot Leraar Basisonderwijs)

Weet jij al langer dat je op een basisschool aan de slag wilt? Of heeft de escaperoombus je geïnspireerd om te kijken of een baan als leraar bij je past? Als leraar is geen dag hetzelfde en zie je dagelijks hoe snel kinderen zich ontwikkelen. Wil jij daaraan bijdragen? Bij de Pabo van De Haagse Hogeschool kies je voor een opleiding die gericht is op de toekomst, met innovatieve leervormen, zodat jij straks nieuwe generaties kunt klaarstomen voor een snel veranderende wereld. De Pabo van De Haagse staat bekend om de fijne sfeer. En er is alle ruimte voor jouw persoonlijke groei. Kom je kennismaken? We zien je graag tijdens een open dag. Of kom een keer proefstuderen, dan kan je goed kijken of de Pabo bij jou past. 

Komend studiejaar starten we met de PABO/HALO. Een opleiding waarbij je in 4,5 jaar zowel docent als gymleraar wordt. 

Lees meer over de opleiding  Open Dag  Proefstuderen

Bekijk hoe leuk het is om voor de klas te staan:

Wie kan jou het beste vertellen hoe leuk het vak van leerkracht is? Juist, een leerkracht zelf. Kimberley, Daley en Nicole nemen je graag mee in hun enthousiaste verhaal. Kijk je mee?

Je staat aan de basis van iemands ontwikkeling

Onderwijs is elke dag anders

Je kunt je creativiteit kwijt

Meer weten?

Heb je nog vragen? Bel ons via 070 - 445 8330 of vul het contactformulier in.