Materiaal aanvragen bij andere bibliotheken

De bibliotheek van De Haagse Hogeschool biedt studenten en medewerkers de mogelijkheid om boeken en tijdschriftartikelen die niet in de collectie aanwezig zijn bij een andere bibliotheek aan te vragen via het Interbibliothecair Leenverkeer (IBL) formulier. Voor elke aanvraag vul je een apart formulier in. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de aanvraag.

Kosten

Voor medewerkers is deze service gratis. Voor studenten gelden de volgende tarieven:

BoekenAangevraagd en geleverd€ 4,00 per boek
Aangevraagd, niet geleverd€ 2,00 per boek
TijdschriftartikelenAangevraagd en geleverd1 t/m 10 pagina's: € 4,00
11 pagina's of meer? 0,60 extra per pagina
Aangevraagd, niet geleverd€ 2,00 per artikel
Materialen buitenland*Hiervoor gelden andere tarievenOpvragen

*Materialen uit buitenlandse bibliotheken mag je alleen in de bibliotheek inzien.

Verlengen

Voor verlenging van IBL-boeken moeten wij toestemming vragen aan de eigenaar. Je kunt een verzoek tot verlenging indienen via bibliotheek@hhs.nl, bij de helpdesk op de begane grond of via telefoonnummer 070 - 445 7882. Houd er rekening mee dat verlenging niet altijd mogelijk is.

E-helpdesk

Heb je vragen? Stuur ze naar de E-helpdesk