Tijdschriften

E-journals

De A-Z lijst e-journals is een gealfabetiseerde titellijst van digitale tijdschriften (e-journals). Studenten en medewerkers van de hogeschool hebben hier toegang tot doordat ze beschikbaar zijn in de databanken van de hogeschoolbibliotheek.

Papieren tijdschriften

De bibliotheek heeft meer dan 400 abonnementen op tijdschriften in papiervorm. In alle vestigingen is een collectie tijdschriften in papiervorm beschikbaar. De collectie papieren tijdschriften zijn terug te vinden via de bibliotheekcatalogus.

Current Contents / Attenderingen

Current Contents is een service van de bibliotheek voor medewerkers, waarmee je op de hoogte gehouden kunt worden over nieuwe Nederlandstalige uitgaven van (vak)tijdschriften van jouw keuze.

Je kunt een aanvraag doen om van Current Contents gebruik te maken. Vervolgens krijg je inlogcodes toegestuurd en kan je zelf wijzigingen doen. Voor vragen over Current Contents kun je contact opnemen met de bibliotheek@hhs.nl.

Browzine

Browzine is een app om de door jou geselecteerde internationale wetenschappelijke tijdschriften uit de A-Z lijst e-journals door te bladeren en offline artikelen te lezen. Je kunt ook meldingen ontvangen zodra een nieuwe uitgave beschikbaar is.