Sport

De hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool heeft een grote sporthal waar je  o.a. kunt voetballen, basketballen, volleyballen en badmintonnen, een gymzaal voor het volgen van groepsfitnesslessen (o.a. yoga, boksen, pilates, pump, zumba) en een fitnesszaal voor een individuele work-out. Met een sport- & fitnesspas heb je onbeperkt toegang tot al deze sportactiviteiten.

Ook heeft De Haagse Hogeschool samenwerkingen met enkele (studenten)sportverenigingen waar je lid van kunt worden.

Sport- & Fitnesspas

Met een sport- & fitnesspas heb je tijdens het studiejaar onbeperkt toegang tot alle sportactiviteiten en de fitness. Een jaarpas is geldig van 3 september 2018 tot en met 12 juli 2019 en kost 129 euro. Je kunt ook een pas voor een semester of voor 3 maanden aanschaffen. Met deze pas heb je tijdens openingstijden onbeperkt toeging tot de fitnesszaal. Daar is een instructeur aanwezig om, indien nodig en/of gewenst, begeleiding en advies te geven. Met de sport- & fitnesspas heb je tevens toegang tot de activiteiten in de sporthal en gymzaal.  Zie hiervoor het aanbod van sportactiviteiten.

Aanbod en openingstijden sportactiviteiten 2018-2019

Het sportprogramma 2018-2019 vind je hier.
Het sportaanbod wordt door het jaar heen aangepast. Heb je ideeën en/of wensen, laat het vooral weten!

Vragen, ideeën of Sport- & Fitnesspas kopen?

Kom langs bij Campus Student Life & Sports, Johanna Westerdijkplein 66 (tegenover de ingang van het hoofdgebouw)  of e-mail campus@hhs.nl
Of bezoek de Fitnessbalie (OV k.35) of stuur een e-mail fitness@hhs.nl.

Sportverenigingen

Neem ook eens een kijkje bij de sportverenigingen waarmee De Haagse Hogeschool samenwerkt. Als je je bij deze sportverenigingen aansluit dan kun je ook meedoen met de competitie:

De Haagse Hogeschool werkt ook samen met Studentensport Nederland (SSN). Wil je (met een team) meedoen aan studentenkampioenschappen? Neem dan contact op met campus@hhs.nl.