Sport

De hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool heeft een grote sporthal waar je o.a. kunt voetballen, basketballen, volleyballen en badmintonnen, een gymzaal voor het volgen van groepsfitnesslessen (o.a. yoga, boksen, pump en Zumba) en een gloednieuwe fitnesszaal voor een individuele work-out.

Met een sport- en fitnesspas heb je onbeperkt toegang tot al deze sportactiviteiten.
De sport-en fitness pas biedt nog meer voordelen, zoals het kunnen volgen van gratis of goedkope clinics (klimmen, pole dance, tennis) maar ook korting bij zwembaden en (studenten) sportverenigingen.

De Haagse Sport- & Fitnesspas

Met een sport- & fitnesspas heb je onbeperkt toegang tot alle sportactiviteiten en de fitness. Bij de fitness is een instructeur aanwezig om, indien nodig en/of gewenst, begeleiding en advies te geven. Met de sport- en fitnesspas heb je ook toegang tot de activiteiten in de sporthal en gymzaal (groepsfitnesslessen). Wil je als student alleen gebruik maken van de zaalsporten in de sporthal? Kies dan voor de ‘Sportpas zaalsport’.

 

 Studenten HHsMedewerkers HHs
Externe studenten*
Sport- & fitnesspas   
1 jaar
€ 139,00€ 209,00
€ 139,00
6 maanden
€ 89,00€ 139,00
€ 89,00
3 maanden
€ 59,00
 € 59,00
Sportpas zaalsport   
1 jaar
€ 69,00
 € 69,00
6 maanden
€ 39,00
 € 39,00


*voor HBO- en universitaire studenten van andere Haagse onderwijs-instellingen geldt: enkele onderwijsinstellingen in Den Haag hebben eigen afspraken voor deelname aan het sportprogramma op De Haagse Hogeschool. Informeer bij je eigen onderwijsinstelling of neem contact op met Campus Student Life & Sports via campus@hhs.nl.

Aanbod en openingstijden sportactiviteiten 2019-2020

Het sportprogramma 2019-2020 vind je hier.
Het sportaanbod wordt door het jaar heen aangepast. Heb je ideeën en/of wensen, laat het vooral weten!

Extra activiteiten voor sport- & fitness pashouders: 

  • Beginnerscursus Pole Dance
  • Tennisclinics
  • Zwemmen met korting

Vragen, ideeën of Sport- & Fitnesspas kopen?

Kom langs bij Campus Student Life & Sports, Johanna Westerdijkplein 66 (tegenover de ingang van het hoofdgebouw) of e-mail campus@hhs.nl of bezoek de Fitnessbalie (OV k.35) of stuur een e-mail naar fitness@hhs.nl.

(Studenten)sportverenigingen

Wil je in verenigings- en/of competitieverband sporten? Sluit je dan aan bij een van de (studenten)sportverenigingen. De meeste verenigingen hanteren een studentenkorting. Heb je een sport- & fitnesspas? Dan krijg je nog een extra korting bij een aantal verenigingen.  Informeer hier dus naar!

 

 Sport Vereniging Website
 Atletiek Haag Atletiek www.haagatletiek.nl
 Basketbal Seagulls Basketbal www.seagulls.nl
 Hockey HCKZ www.kleinzwitserland.nl
 Korfbal GKV Den Haag www.gkvdenhaag.nl
 Lacrosse Den Haag Lacrosse www.denhaaglacrosse.com
 Roeien (alleen voor studenten) H.S.R.V. Pelargos www.pelargos.nl/roeien
 Rugby (alleen voor studenten) The Hague Hornets www.haguehornets.nl
 Softball Haagse Softbalvereniging Power '66 www.power66.nl
 Tennis H.L.T.C. Leimonias www.leimonias.nl
 Triathlon Residentie Triathlon Club www.rtc-denhaag.nl
 Voetbal HVV Football Factory www.facebook.com/hvvfootballfactory
 Volleybal Sovicos Volleybal Vereniging www.sovicos.nl
De Haagse Hogeschool werkt ook samen met Studentensport Nederland (SSN). Wil je (met een team) meedoen aan studentenkampioenschappen? Neem dan contact op met campus@hhs.nl.

Studenten kampioenschappen

Den Haag is lid van Studentensport Nederland (SSN), dé overkoepelende studentensportorganisatie van Nederland. Jaarlijks worden meer dan 50 Nederlandse Studentenkampioenschappen georganiseerd onder SSN. Wil jij deelnemen aan een NSK? Ga dan voor meer informatie en de actuele agenda naar de website van Studentensport Nederland en neem contact op met campus@hhs.nl. Kijk ook op Sport in Den Haag  voor meer informatie over de sportmogelijkheden in Den Haag.

Contact

Campus Student Life & Sports
Johanna Westerdeijkplein 66
Campus@hhs.nl
070 - 445 88 32