Sport

De hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool heeft een grote sporthal waar je o.a. kunt voetballen, basketballen, volleyballen en badmintonnen, een gymzaal voor het volgen van groepsfitnesslessen (o.a. yoga, boksen, pump en Zumba) en een gloednieuwe fitnesszaal voor een individuele work-out.

Met een sport- en fitnesspas heb je onbeperkt toegang tot al deze sportactiviteiten.
De sport-en fitness pas biedt nog meer voordelen, zoals het kunnen volgen van gratis of goedkope clinics (o.a. klimmen of boulderen, pole dance, tennis) maar ook korting bij alle zwembaden in Den Haag.

De Haagse Sport- & Fitnesspas

Met een sport- & fitnesspas heb je onbeperkt toegang tot alle sportactiviteiten en de fitness. Bij de fitness is een instructeur aanwezig om, indien nodig en/of gewenst, begeleiding en advies te geven. Met de sport- en fitnesspas heb je ook toegang tot de activiteiten in de sporthal en gymzaal (groepsfitnesslessen).

Studenten HHsMedewerkers HHs
Externe studenten*
Sport- & fitnesspas
1 jaar
€ 139,00€ 209,00
6 maanden
€ 89,00€ 139,00
3 maanden

*voor HBO- en universitaire studenten van andere Haagse onderwijs-instellingen

Aanbod en openingstijden sportactiviteiten 2020-2021

Het sportprogramma 2020-2021 vind je hier.
Het sportaanbod wordt door het jaar heen aangepast. Heb je ideeën en/of wensen, laat het vooral weten!

Extra activiteiten voor sport- & fitness pashouders:

• Beginnerscursus Pole Dance
  • Boulderen met instructie
  • Tennis-, cricket- en lacrosse clinics
  • Zwemmen met korting
  • Proeftrainingen bij diverse (studenten)sportverenigingen

Vragen, ideeën of Sport- & Fitnesspas kopen?

Kom langs bij Campus Student Life & Sports, Johanna Westerdijkplein 66 (tegenover de ingang van het hoofdgebouw) of e-mail campus@hhs.nl.

(Studenten)sportverenigingen

Wil je in verenigings- en/of competitieverband sporten? Sluit je dan aan bij een van de (studenten)sportverenigingen. De meeste verenigingen hanteren een studentenkorting.

Sport Vereniging Website
 Atletiek Haag Atletiek haagatletiek.nl
 Hockey HCKZ kleinzwitserland.nl
 Korfbal GKV Den Haag gkvdenhaag.nl
 Lacrosse Den Haag Lacrosse denhaaglacrosse.com
 Roeien (alleen voor studenten) H.S.R.V. Pelargos pelargos.nl/roeien
 Rugby (alleen voor studenten) The Hague Hornets haguehornets.nl
 Softball Haagse Softbalvereniging Power '66 power66.nl
 Tennis H.L.T.C. Leimonias leimonias.nl
 Triathlon Residentie Triathlon Club rtc-denhaag.nl
 Voetbal (alleen voor studenten) HVV Football Factoryhvvfootballfactory.nl
 Volleybal Sovicos Volleybal Vereniging sovicos.nl
De Haagse Hogeschool werkt ook samen met Studentensport Nederland (SSN). Wil je (met een team) meedoen aan studentenkampioenschappen? Neem dan contact op met campus@hhs.nl.

Studenten kampioenschappen

Den Haag is lid van Studentensport Nederland (SSN), dé overkoepelende studentensportorganisatie van Nederland. Jaarlijks worden meer dan 50 Nederlandse Studentenkampioenschappen georganiseerd onder SSN. Wil jij deelnemen aan een NSK? Ga dan voor meer informatie en de actuele agenda naar de website van Studentensport Nederland en neem contact op met campus@hhs.nl. Kijk ook op Sport in Den Haag  voor meer informatie over de sportmogelijkheden in Den Haag.

Campus Student Life & Sports
Johanna Westerdijkplein 66