Dinsdag 29 maart 2022  (19:00 – 21:30 uur)

Wat maakt een manager of leider inspirerend? Welke gave bezitten mensen die moeiteloos weerstand doorbreken en vanuit positiviteit en overtuigingskracht doelen realiseren? En hoe krijg jij de juiste mindset bij jezelf en anderen om vanuit vertrouwen en daadkracht tot meer resultaten te komen? Bewuster leren communiceren is voor ieder mens weggelegd die bereid is naar zichzelf te kijken en persoonlijk leiderschap wil ontwikkelen. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) geeft je hierbij alle tools om dit te realiseren. 

NLP is een bewezen effectieve methode uit de psychologie (hoe werkt ons brein) en wordt veelal succesvol toegepast binnen HRM, management, sales, consultancy, coaching en training. Wij leren je om meer inzicht te verkrijgen in denk-, gevoels- en gedragspatronen. Door dit zelfmanagement neemt je geloofwaardigheid tijdens gesprekken of presentaties enorm toe. Het versterkt motivatie en inspiratie van collega’s, medewerkers en klanten. Je leert mensen beter lezen, begrijpen en weet gedrag te voorspellen op basis van non-verbale communicatiepatronen. Vertrouwen, commitment en resultaten zullen hierdoor groeien. Tijdens deze workshop maak je kennis met de beste persoonlijke verandermethodiek voor jezelf en jouw omgeving. Wanneer je deze technieken beheerst ben je in staat om mensen en groepen boven zichzelf uit te laten stijgen. 

De technieken worden binnen organisaties o.a. toegepast bij het:

 • Ontwikkelen van Leiderschap en sterke teams
 • Doorbreken van weerstanden
 • Herkennen van ongezonde/niet effectieve gedragspatronen
 • Voorkomen van miscommunicatie
 • Effectief overbrengen van gespreks- en/of communicatiedoelstellingen
 • Reduceren van negatieve emoties en het versterken van positieve emoties (motivatie)
 • Versterken van relaties en netwerken
 • Concreet en ‘to the point’ vergaderen of presenteren
 • Ontwikkelen van vertrouwen, kracht en persoonlijk leiderschap

Kom naar de kennismakingsavond aan De Haagse Hogeschool om te ervaren wat NLP voor jouw carrière en leven zou kunnen betekenen. Tijdens deze avond passeren verschillende technieken de revue zodat je zelf ervaart wat NLP inhoudt en wat je er mee kunt. Na deze avond ben je in staat diverse technieken direct toe te passen.

Praktische informatie

Doelgroep

Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

Taal

De training wordt gegeven in het Nederlands.

Programma

Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie. We starten met de training om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 22.00 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje.

Locatie

De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Kosten

Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 25 euro voor alumni en 15 euro voor afstudeerders. Hiervoor krijg je:

 • Training (2,5 uur)
 • Koffie en thee 
 • Drankjes tijdens de afsluitende netwerkborrel

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 20 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Aanmelden

Aanmelden kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 28 maart 2022.

Over de trainer

Mariëlle van de Walle is in 2008 afgestudeerd aan de opleiding Small Business en Retail Management bij De Haagse Hogeschool.

Als trainer bij NLP-NU word ik vaak omschreven als rustig, doortastend, lief en vertrouwd. Ik krijg ontzettend veel energie van trainen en coachen en daarmee anderen helpen zich persoonlijk te ontwikkelen. Zowel bedrijven als individuen help ik groeien mede dankzij mijn management achtergrond. Met mijn bedrijf Metodo verzorg ik trainingen op het gebied van coachend leidinggeven bij bedrijven en coach ik particulieren 1-op-1 op basis van (H)NLP technieken. Verlieven is mijn specialisatie, liever zijn voor jezelf. Jezelf leren kennen, je eigen kracht ontdekken en dit inzetten zodat je lekker in je vel en lekker in je hoofd zit. Van mijn burn-out heb ik geleerd dat dit ontzettend belangrijk is. Als internationaal gecertificeerd NLP trainer ben ik ook één van de trainers bij NLP-NU.

Meld je nu aan!