2 professionals having a meeting at the cantine

Human Resource Management

Strategisch en praktijkgericht

Met de deeltijdopleiding Human Resource Management word jij dé allround hrm’er van de toekomst op hbo-niveau. Je leert alles over talentmanagement, duurzame inzetbaarheid en het vinden van aansluiting bij de business. De beroepsproducten die je maakt, kun je direct inzetten binnen jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan scherpe analyses, strategische adviezen en impactvolle interventies. De brede scope die je ontwikkelt door samen te werken met studenten Facility Management en Bedrijfskunde maakt jou tot een volwaardige businesspartner met integrale blik. Je kunt starten in februari of september.

Bekijk hier de opleiding

2 professionals collaborating behind a laptop

Facility Management

Relevant en impactvol

Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie optimaal kan functioneren? Maak direct impact op werk met de deeltijdopleiding Facility Management. Je leert alles over logistiek, inkoop, services en voorraadbeheer tijdens het volgen van modules die ontworpen zijn met het werkveld. Praktijkgericht, relevant en up-to-date dus! Je maakt beroepsproducten waarmee je direct de facilitaire processen op jouw werkplek kunt coördineren, aansturen en (her)organiseren. Je werkt samen met studenten Human Resource Management en Bedrijfskunde. Met het flexibele onderwijsprogramma ontwikkel jij je tot een breed opgeleid facilitair specialist op hbo-niveau! Je kunt starten in februari of september.

Bekijk hier de opleiding

3 Professionals having a meeting

Bedrijfskunde

Toekomstgericht en integraal 

Organisaties krijgen steeds complexere vraagstukken voor hun kiezen. Hoe zorg je ervoor dat je duurzaam en dus future proof bent als organisatie? Dat vraagt om bedrijfskundigen met een brede blik, die zaken kunnen overzien, deze met elkaar in verband kunnen brengen en verandering aan durven gaan. En dat is precies wat je ontwikkelt bij de deeltijdopleiding Bedrijfskunde. Het accent ligt op het optimaliseren en vernieuwen van bedrijfsprocessen, het liefst binnen jouw eigen organisatie. Want de opdrachten die je maakt, kun je direct toepassen op je werkplek, zodat de studie niet alleen impact heeft op jou, maar ook op je organisatie. Samenwerking met studenten Human Resource Management en Facility Management maakt jou tot dé bedrijfskundige van de toekomst op hbo-niveau. Je kunt starten in februari of september.

Bekijk hier de opleiding

Student op skates

Over De Haagse Hogeschool Pro

De Haagse Hogeschool biedt deeltijdopleidingen, gericht op professionals, onder de naam De Haagse Hogeschool Pro. Het aanbod is veelzijdig, actueel en praktijkgericht. Sommige opleidingen zijn zeer kleinschalig, andere net zo compleet als een reguliere opleiding. Ben jij die professional die een leven lang wil leren? Ontdek onze keur aan Pro-opleidingen: associate degrees, bachelors, post-hbo-opleidingen, masters, masterclasses en mastermodules. Allemaal te volgen naast je baan.  

Ontdek ook onze andere opleidingen voor professionals