Fijn dat je hebt gekozen voor een van onze opleidingen. Op deze pagina lees je wat je van ons kunt verwachten de komende tijd en vind je meer informatie over studeren aan De Haagse Hogeschool.

Aangemeld… en nu

Aangemeld voor een bachelor of associate degree opleiding?

Hou vandaag en komende dagen de mailbox van het emailadres dat je in Studielink hebt geregistreerd, goed in de gaten. We sturen je je studentnummer (bewaar die goed!) en andere belangrijke informatie. Ook als we van jou nog informatie of documenten nodig hebben, krijg je daarover een mail.

Over een paar dagen niks ontvangen? Check dan je ongewenste items map. Tip: voeg @hhs.nl en @studielink.nl toe als 'vertrouwde afzenders' zodat je zeker weet dat je niks mist.

Alle informatie over aanmelden en inschrijven vind je op onze website

Aangemeld voor een masteropleiding?

In de komende dagen ontvang je van ons een bevestigingsmail en je inloggegevens voor Osiris: het administratieportaal waar wij je toelaatbaarheid verder gaan toetsen. Let op: deze mail kan terechtkomen in je ongewenste items map. 

Alle informatie over aanmelden en inschrijven vind je op de website van The Hague Graduate School

Let op: als je niet de nationaliteit hebt van Nederland of een ander EU-/EER-land kan het zijn dat de aanmelddeadline reeds is verstreken en dat je aanmelding niet meer in behandeling kan worden genomen. Als dat zo is dan laten we je dat uiteraard weten. 

Studeren aan De Haagse Hogeschool

Misschien heb je nog vragen over een van onderstaande onderwerpen? Mocht je geen antwoord vinden op je vraag, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!