Jezelf ontwikkelen om meer voor een ander te betekenen! Na succesvolle afronding van een van deze opleidingen ben je in staat grote waarde toe te voegen aan de maatschappij. Je ondersteunt kwetsbare groepen en je draagt professioneel en mensgericht bij aan een positieve verandering van de samenleving. 

Associate degree Sociaal Werk (duaal en deeltijd) 

Bekijk hier de opleiding Sociaal Werk duaal

Bekijk hier de opleiding Sociaal Werk deeltijd

Leren op school én op je werk 

Volg je een duale of deeltijdopleiding dan combineer je studeren en werken. Een duale opleiding volg je als je weinig tot geen werkervaring hebt. Je gebruikt je werkplek om te leren en te groeien naast de projecten die je op school uitvoert. Je komt 2 dagen per week naar school voor onderwijs en begeleiding. Bij de deeltijdopleiding volg je de opleiding naast je baan. Je volgt 1 dag per week colleges op school. Deze variant is geschikt als je al enkele jaren relevante werkervaring hebt.

Lees hieronder wat in jouw situatie de beste opleiding is.

Ondernemerschap & Retail Management

Over De Haagse Hogeschool Pro

De Haagse Hogeschool biedt deeltijdopleidingen, gericht op professionals, onder de naam De Haagse Hogeschool Pro. Het aanbod is veelzijdig, actueel en praktijkgericht. Sommige opleidingen zijn zeer kleinschalig, andere net zo compleet als een reguliere opleiding. Ben jij die professional die een leven lang wil leren? Ontdek onze keur aan Pro-opleidingen: associate degrees, bachelors, post-hbo-opleidingen, masters, masterclasses en mastermodules. Allemaal te volgen naast je baan.  

Ontdek ook onze andere opleidingen voor professionals