Beheers risico’s en krijg grip op je carrière! Na het volgen van een van onze Pro-opleidingen ben je als controller, financieel analist of financieel auditor dé specialist van jouw organisatie. Zodat iedereen straks bij jou aanklopt voor grondige analyses, betrouwbaar advies en nieuwe strategieën.

Ontdek hier alles over onze nieuwe, duale Pro-opleidingen Finance & Control.

Let op! Aanmelden kan tot en met 15 augustus. 

Financial Risks

Leren op school én op je werk 

Volg je een duale opleiding dan combineer je studeren en werken. In deze opleiding gebruik je je werkplek om te leren en te groeien naast de projecten die je op school uitvoert. Je komt 2 dagen per week naar school voor onderwijs en begeleiding. Daarnaast werk je in de dagelijkse praktijk, waar je toepast wat je op school hebt geleerd. 

Je volgt de duale opleiding Finance & Control op De Haagse als Associate degree (Ad) of bachelor. Lees hieronder wat het verschil is tussen beide onderwijsvormen. 

Associate degree Finance & Control (duaal) 

Een Ad-programma is een verkort lesprogramma van een hbo-bacheloropleiding. Kies je voor een Associate degree-opleiding, dan volg je een leerwerktraject van 2 jaar. Heb je daarna de smaak te pakken? Dan ga je gewoon door met je bachelor. En daarna met je master als je wilt. 

  • 2 lesdagen per week 
  • 2 jaar 
  • Ad-diploma 
  • In samenwerking met je werkgever 

Bekijk hier de opleiding

 

Bachelor Finance & Control (duaal) 

De Bachelor-opleiding Finance & Control duurt 4 jaar en is flexibel en praktijkgericht: ideaal voor de werkende professional. 

  • 2 lesdagen per week 
  • 4 jaar 
  • Bachelor diploma 
  • In samenwerking met je werkgever 

Bekijk hier de opleiding

Student op skates

Over De Haagse Hogeschool Pro

De Haagse Hogeschool biedt deeltijdopleidingen, gericht op professionals, onder de naam De Haagse Hogeschool Pro. Het aanbod is veelzijdig, actueel en praktijkgericht. Sommige opleidingen zijn zeer kleinschalig, andere net zo compleet als een reguliere opleiding. Ben jij die professional die een leven lang wil leren? Ontdek onze keur aan Pro-opleidingen: associate degrees, bachelors, post-hbo-opleidingen, masters, masterclasses en mastermodules. Allemaal te volgen naast je baan.  

Ontdek ook onze andere opleidingen voor professionals