Heeft u MBO geschoolde medewerkers in dienst die ervaring hebben in techniek en willen doorgroeien, maar geen tijd hebben voor een 4-jarige opleiding? Of wilt u potentials aantrekken en direct een mooie leerwerkplek aanbieden? Met de start van de nieuwe 2-jarige Associate degree Technische Bedrijfskunde, biedt De Haagse Hogeschool een flexibele deeltijdopleiding met focus op zelfsturing en zelflerend vermorgen. 

Onze unieke aanpak van werkplek-leren stelt uw medewerkers in staat om op HBO-niveau te werken aan technisch bedrijfskundige vraagstukken, terwijl ze, met opdrachten uit uw bedrijf, in breed organisatieperspectief leren denken, direct toepasbare management- en adviesvaardigheden ontwikkelen en integraal naar financiële- en bedrijfsprocessen leren kijken.  

Houd er rekening mee dat uw medewerker 1 dag per week op De Haagse Hogeschool college volgt en gemiddeld 15-20 uur per week thuis en op de werkvloer studeert en aan de opdrachten werkt. De opleiding start in februari en september in Delft. De vaste lesdag is op vrijdag. Wilt u meer weten over hoe deze opleiding kan bijdragen aan de groei van uw team en organisatie? Bezoek de opleidingswebsite of maak direct een afspraak met Els Meertens op telefoonnummer: 06 3004 6341. U kunt ook een e-mail sturen naar ad-tbk@hhs.nl.

Waarom een Associate degree? 

De Associate degree is dé opleiding waar je in 2 jaar een wettelijk erkende hbo-diploma kunt halen. Een opleiding die uw medewerker zelf zo samenstelt dat deze perfect is afgestemd op de werk-/privésituatie. Uw medewerker wordt daarbij intensief begeleid door een ervaren docent. Zo kan uw medewerker de opleiding succesvol afronden. Kijk hier voor meer informatie over deze opleiding: opleidingswebsite

Vrouw loopt uit haar huis

Leren op school én op het werk 

Met een deeltijdopleiding combineert uw medewerker studeren en werken. Bij een deeltijdopleiding volgt uw medewerker de opleiding naast een baan en 1 dag per week (vrijdag) colleges op school. Een deeltijdopleiding is geschikt als uw medewerker al enkele jaren relevante werkervaring heeft.

Bekijk hier de video

Student op skates

Over De Haagse Hogeschool Pro 

De Haagse Hogeschool biedt deeltijdopleidingen, gericht op professionals, onder de naam De Haagse Hogeschool Pro. Het aanbod is veelzijdig, actueel en praktijkgericht. Sommige opleidingen zijn zeer kleinschalig, andere net zo compleet als een reguliere opleiding. Ben jij die professional die een leven lang wil leren? Ontdek onze keur aan Pro-opleidingen: Assodiate degrees, bachelors, post-hbo-opleidingen, masters, masterclasses en mastermodules. Allemaal te volgen naast je baan.