Doorstuderen in data science 

Heb je je bachelordiploma in data science op zak? Gefeliciteerd! Je bent klaar om de arbeidsmarkt te bestormen. Data science is een vak waarbij je steeds up-to-date moet blijven. Gelukkig biedt De Haagse ook masters aan! Je kunt direct doorstuderen en in voltijd je master Data Science halen. Of je gaat werken en haalt je master later in deeltijd.  

Post-hbo Big Data Analist 

Ontdek onze post-hbo-opleiding Big Data Analist

Toelatingseisen: 

Om deze post-hbo-opleiding te volgen, moet je vooral nieuwsgierig zijn en geen allergie hebben voor computers of getallen. 2 jaar werkervaring is een pré. Tijdens een intakegesprek bespreken we samen met jou je motivatie en ambities. 

Inschrijving: 

Bekijk de inschrijfvoorwaarden of meld je direct aan. 

MBA Big Data for Business 

Bekijk onze MBA Big Data for Business

Toelatingseisen: 

Om deze module uit de Master of Business Administration te volgen, heb je een bachelordiploma nodig. Plus minimaal 2 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld manager, adviseur of bedrijfsspecialist. 

Inschrijving: 

Bekijk de inschrijfvoorwaarden of meld je direct aan. 

Master Big Data Analytics 

Is de master Big Data Analytics iets voor jou? 

Toelatingseisen: 

Je hebt een bachelordiploma en minstens 2 jaar relevante werkervaring (MBA PT 3 jaar) nodig. Je kunt een aanbevelingsbrief en actueel curriculum vitae overhandigen tijdens het verplichte intakegesprek. Tot slot heb je een test gedaan in het International English Language Testing System (IELTS) of een gelijkwaardige test, waarbij 6.0 je minimumscore was op alle subonderdelen en je een gemiddelde had van minimaal 6.5. 

Inschrijving: 

Bekijk de inschrijfvoorwaarden of meld je direct aan. 

Unieke aspecten van de opleidingen bij De Haagse Hogeschool 

De Haagse staat voor kwaliteit. Studeer je bij ons, dan volg je een kwalitatieve én persoonlijke opleiding. Je wordt klaargestoomd voor de praktijk en leert door te doen.  

Na je opleiding ben je klaar om aan het werk te gaan of een aansluitende voltijdsmaster te volgen. Ook kun je ervoor kiezen om eerst te gaan werken, en daarna in deeltijd een master te volgen. Dan neem je de praktijk mee en kun je je studie inrichten naar je praktijkplek.  

Carrièremogelijkheden na het afronden van de opleiding 

Met de opleiding Data Science gaat een wereld voor je open!  

Lees hier meer over de baankansen als data scientist