Alumni-trainingen 2019

De Haagse Hogeschool wil ook na het afstuderen jou graag van dienst zijn bij je (door)ontwikkeling als (young) professional. Door middel van coaching, workshops en trainingen brengen we afstudeerders en oud-studenten van verschillende leeftijden en disciplines samen, leren we van elkaars verhalen en ervaringen, en breiden we onze netwerken uit.

Vanaf het studiejaar 2018-2019 bieden we op een vaste dinsdagavond in de maand (september-juni) trainingen aan over uiteenlopende onderwerpen. Denk hierbij aan thema’s als persoonlijke ontwikkeling, professionele vaardigheden, carrièreplanning, ondernemerschap, etc. Alle avonden zijn toegankelijk voor zowel afstudeerders als alumni van De Haagse Hogeschool en haar 15 voorlopers. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers die zelf aan de Haagse gestudeerd hebben.

Iedere trainingsavond start om 19.00 uur en eindigt om 21.45 uur, waarna je kunt meelopen naar Café Xieje tegenover de hogeschool voor de afsluitende netwerkborrel. Schrijf je hier in voor alle trainingen.

Aanbod trainingen

De trainingen voor dit jaar zijn:

  • Onderhandelen – arbeidsovereenkomst (werknemer) en overeenkomst van opdracht (zzp’er)

Dinsdag 23 april (19.00 – 21.45 uur)

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan? Of nog niet helemaal happy met je huidige baan? Of wil je dan nu toch eindelijk die stap in het diepe wagen om ZZPer te worden? Dan mag je deze training absoluut niet missen! Lees meer...

  • LinkedIn (basistraining)

Dinsdag 11 juni 2019 (19.00 – 21.45 uur)

Je weet dat LinkedIn het grootste zakelijke sociale netwerk van Nederland is, maar hebt eigenlijk nooit de moeite genomen om je er in te verdiepen. Je profiel is niet optimaal gevuld en je weet eigenlijk niet zo goed hoe je meer uit LinkedIn kunt halen.
Je bent niet de enige! Kom naar deze basistraining LinkedIn. Lees meer...

  • Solliciteren met power!

Dinsdag 25 juni 2019 (19.00 – 21.45 uur)

Toe aan de volgende stap in je carrière?  Spannend en leuk natuurlijk, maar het vinden van een passende werkomgeving kan ook best een uitdaging zijn. Want hoe zorg jij ervoor dat je opvalt tussen alle anderen? Hoe presenteer jij jezelf en hoe zorg je dat recruiters jouw cv bovenop de stapel leggen? En hoe kies je voor een organisatie die echt bij jou past? Een beetje hulp van ons zorgt ervoor dat jij straks solliciteert zonder stress. Lees meer...

Aanmelden

Aanmelden voor de trainingen kan via dit formulier.