Alumni-trainingen 2019

De Haagse Hogeschool wil ook na het afstuderen jou graag van dienst zijn bij je (door)ontwikkeling als (young) professional. Door middel van coaching, workshops en trainingen brengen we afstudeerders en oud-studenten van verschillende leeftijden en disciplines samen, leren we van elkaars verhalen en ervaringen, en breiden we onze netwerken uit.

Vanaf het studiejaar 2018-2019 bieden we op een vaste dinsdagavond in de maand (september-juni) trainingen aan over uiteenlopende onderwerpen. Denk hierbij aan thema’s als persoonlijke ontwikkeling, professionele vaardigheden, carrièreplanning, ondernemerschap, etc. Alle avonden zijn toegankelijk voor zowel afstudeerders als alumni van De Haagse Hogeschool en haar 15 voorlopers. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers die zelf aan de Haagse gestudeerd hebben.

Iedere trainingsavond start om 19.00 uur en eindigt om 21.45 uur, waarna je kunt meelopen naar Café Xieje tegenover de hogeschool voor de afsluitende netwerkborrel. Schrijf je hier in voor alle trainingen.

Aanbod trainingen

De trainingen voor dit jaar zijn:

  • Inleiding NLP: Heb jij ook het gevoel dat er meer in jou zit? 

Dinsdag 5 maart 2019 (19.00 – 21.45 uur)

Bewuster leren communiceren is voor ieder mens weggelegd die bereid is naar zichzelf te kijken en persoonlijk leiderschap wil ontwikkelen. NLP (Neurolinguïstisch programmeren) geeft je hierbij alle tools om dit te realiseren. Lees meer...

Aanmelden

Aanmelden voor de cursussen kan via dit formulier.