Just Peace Festival

Sami Faltas

In het kort

Datum:

21 september 2018

Tijd:

13:00 - 18:00

Locatie:

Hoofdvestiging

Voertaal:

Engels

Den Haag staat van 21 tot en met 25 september volledig in het teken van het Just Peace Festival. Met tal van activiteiten wordt vier dagen de Internationale Dag van de Vrede (21 september) gevierd.

Er zijn verschillende festiviteiten tijdens het Just Peace Festival, zoals bijvoorbeeld evenementen, debatten, tours, filmavonden, workshops, foto-expo’s en een vredesconcert. Er is voor elk wat wils! Dit is je kans om een keer achter de schermen te kijken van een aantal grote internationale organisaties die samen aan een betere wereld werken.

Aangezien dit ook een belangrijk onderwerp van De Haagse Hogeschool is, organiseert De Haagse Hogeschool op 21 september de volgende 2 events:

  1. Workshop Nonviolent Communication by Mi Jung van der Velde M.A. LL. MBA
    Innovation Playground,13:00 - 14:00, Hoofdvestiging
    The practical tools to engage others through Nonviolent Communication provided in this workshop can be used in formal negotiating settings and in private life.
  2. Masterclass International Negotiation by Sami Faltas
    Speakers’ Corner, 14:00 - 18:00, Hoofdvestiging
    The objective of this simulation exercise is to practice and sharpen multilateral negotiation skills,  analyse verbal and non-verbal negotiation behavior to better understand the challenges of negotiating and building peace.